Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a homoszexuálisok maguk döntik el, hogy azok lesznek, vagy sem, vagy így születnek, ('betegség')?
Őszintén sajnállak, hogy neked a haza és a hit csak afféle "fennkölt szeme". Sajnos tévedsz, ugyanis a homoszexualitás alapjában véve dönti romba a legfontosabb szociokulturális egységet, a családot. (apa, anya, gyerek) Nézzetek körül, hogy hová vezetett a családok széthullása, csonka családokká szigetelődése. Képzeljétek el, ha a gyerekek lába alól tovább húznák ki a talajt: hogy akkor most Béla vagy Zoli az apu? Hol van anyu?
Sajnos odáig jutottunk, hogy ezek az alapvető emberi értékek már csak "vélt eszmerendszerek", míg a homoszexualitás népszerűsítése (Olimpia, felvonulások) már cáfolhatatlan törvény.
Kedves előző, a liberalizmus alapvető lényege, hogy kiszolgálja agyatlan vásárlóerővel a kapitalista, globalista gazdaságokat, és hogy agyatlan, gondolkodni nem merő, és nem tudó, hazátlan, apátlan, anyátlan, magányos individuumokat produkáljon akiknek egyetlen öröme a vásárlás, és a túlköltekezés.
Szóval hatalmas pacsi.
"Képzeljétek el, ha a gyerekek lába alól tovább húznák ki a talajt: hogy akkor most Béla vagy Zoli az apu? Hol van anyu?"
Nagynéném úgy magyarázta el a 3 éves kislányának (unokahúgomnak), hogy meleg vagyok, hogy ez a fiú Dani barátja, és ők is ugyanúgy szeretik egymást, mint anya és apa. Ennyi, a kislány bólintott egyet, aztán visszament játszani, azóta sem okozott neki lelki törést a dolog. Pont, hogy a gyerekeknek nem gáz ezt felfogni, mert még nincsenek bennük társadalmi berögződések.
Akik ilyeneket hoznak fel, mint te, azokkal egy gáz: igazából nem a gyereket féltik, meg a gyereknek lenne ciki (mivel neki nem, őt nem érdekli), hanem neked lenne ciki elmagyarázni a gyerekednek. Ami gáz, mert bizony, a gyerekeknek sokszor kell elmagyarázni ciki dolgokat. Jobb, ha ezt megszokod.
"Kedves előző, a liberalizmus alapvető lényege, hogy kiszolgálja agyatlan vásárlóerővel a kapitalista, globalista gazdaságokat, és hogy agyatlan, gondolkodni nem merő, és nem tudó, hazátlan, apátlan, anyátlan, magányos individuumokat produkáljon akiknek egyetlen öröme a vásárlás, és a túlköltekezés.
Szóval hatalmas pacsi."
Igen, bezzeg Észak-Korea, milyen jól működik, ugye? :DDDDD
Ja a kérdésre pedig:
Igen, 2010. július 24.-én uzsonnázás közben úgy döntöttem, hogy ugyan heteró vagyok, de én szeretnék inkább férfiakat dugni, és piff, estére meleg is lettem! Így történt!
Ez most komoly ez a kérdés???
"Őszintén sajnállak, hogy neked a haza és a hit csak afféle "fennkölt szeme". Sajnos tévedsz, ugyanis a homoszexualitás alapjában véve dönti romba a legfontosabb szociokulturális egységet, a családot. (apa, anya, gyerek) Nézzetek körül, hogy hová vezetett a családok széthullása, csonka családokká szigetelődése. Képzeljétek el, ha a gyerekek lába alól tovább húznák ki a talajt: hogy akkor most Béla vagy Zoli az apu? Hol van anyu?
Sajnos odáig jutottunk, hogy ezek az alapvető emberi értékek már csak "vélt eszmerendszerek", míg a homoszexualitás népszerűsítése (Olimpia, felvonulások) már cáfolhatatlan törvény."
A gyerekek lába alól a szülői elfogadás és szeretet, valamint a figyelem hiánya húzza ki a talajt. A válásoknak a homoszexualitáshoz semmi köze, az okai leginkább ugyanazok lehetnek, mint annak, hogy a szülők nem szeretik a gyermekeiket, hanem meg akarják őket változtatni, vagy pedig teljesen el is hanyagolják őket. A párkapcsolatok pontosan emiatt mennek tönkre, ennek vajmi kevés köze van a homoszexualitáshoz.
De egyébként nem maga a válás a legnehezebb egy gyermek számára. A válást jól fel tudja dolgozni, ha továbbra is megkapja a szükséges figyelmet és szeretetet. Ha előtte se kapta meg, akkor pedig válás sem kell ahhoz, hogy elveszettnek érezze magát. Az, hogy a válásokkal ilyen összefüggést mutat a dolog az amiatt van, hogy az emberek a párjukkal is ugyanazt teszik, amit a gyerekükkel. A gyerek amíg fel nem nő nem tud elmenekülni, a pár viszont igen, ezért van a válás általában.
"Képzeljétek el, ha a gyerekek lába alól tovább húznák ki a talajt: hogy akkor most Béla vagy Zoli az apu? Hol van anyu? "
Az előbb még azt vizionáltad, hogy nincs is egész család, mert széthullottak a családok, most meg már rögtön két apuka is van szerinted a családban? Nem értem a logikádat. De mivel pont a nagy homofób érv szokott lenni, hogy a homoszexuálisok nem tudnak szaporodni, ezért gondolom logikusan rájöttél, hogy két férfinak vagy két nőnek csak örökbe fogadás útján lehet gyermeke. Amennyiben nem béranyával történt a dolog (s már pedig nem ez a jellemző), akkor felvetődik a kérdés: hol lett volna apuci meg anyuci, ha a gyerek például nevelőotthonba kerül? Ott se anyuci, se apuci nem lett volna.
Nem azt mondom, hogy a haza és a hit csupán afféle fennkölt eszme. Bár lehet hogy az, de ez a kérdéskör még nincs eléggé körüljárva (lényegesen bonyolultabb dolog ugyanis, mint a homoszexualitás). Amit viszont biztosra mondok, hogy csupán egy fennkölt eszméről van szó, amikor olyan kérdéskörben megy a vita, aminek sem a hazához, sem a hithez nincs köze, és mégis ezekkel próbálnak érzelmileg hatni a másik félre, vagy azokra, akik potenciálisan elítélhetik őt azért, mert negatív színben tűnhet fel az ezeket nem elsődleges prioritásnak tekintő félre.
"Sajnos odáig jutottunk, hogy ezek az alapvető emberi értékek már csak "vélt eszmerendszerek", míg a homoszexualitás népszerűsítése (Olimpia, felvonulások) már cáfolhatatlan törvény."
Cáfolhatatlan törvénynek egyáltalán nem mondanám. Elég komoly vita megy róla, sokkal nagyobb, mint amire szükség lenne, ugyanis vannak olyan dolgok is, amik valóban problémák, nem csak valakinek a huszadrangú ellenérzései, kényeskedései. A homoszexualitás nem káros sem az egyénre, sem a társadalomra. A kitaszítottság káros mindkettőre, de főleg a gyerekekre. Ezért például annak a megszüntetésére kellene fordítanunk a figyelmet, nem pedig egy teljesen természetes, és mellesleg megszüntethetetlen dolog gyűlölésére.
"Kedves előző, a liberalizmus alapvető lényege, hogy kiszolgálja agyatlan vásárlóerővel a kapitalista, globalista gazdaságokat, és hogy agyatlan, gondolkodni nem merő, és nem tudó, hazátlan, apátlan, anyátlan, magányos individuumokat produkáljon akiknek egyetlen öröme a vásárlás, és a túlköltekezés. "
Ezzel többé kevésbé egyetértek nagyon is, de hogy jön ide a homoszexualitás? Nem látom az összefüggést. Mivel a homoszexuálisokból pont a homofóbia hoz létre elszigetelt személyeket, én pont az ellenkezőjét látom.
A gondolkodás hasznát és értelmét nem abban látom, hogy fórumokon névtelenül bizonygatjuk, hogy márpedig a homoszexualitás egy probléma amit meg kell oldani. Minek teremtünk fölösleges problémát? Nincs elég dolgunk így is? A homoszexualitás nem okoz kárt a társadalomnak, míg a gyűlölet igen. Mi a megoldás? Ne gyűlölködjünk. Majd ha változás állna be véletlenül, és kiderülnek, hogy a homoszexualitás bajt okoz, akkor megváltoztatjuk a véleményünket, és cselekszünk. Habár ilyen nem hiszem, hogy valaha lesz, vagy ha lesz is, úgy sem fogunk tudni semmit tenni ellene. Szóval szerintem a homoszexualitás elfogadható egy tökéletesen normális dolognak, a homoszexuális kapcsolatokat folytató emberek pedig a társadalomnak ugyanolyan értékű tagjának, mint azok, akik nem folytatnak ilyen kapcsolatokat. A homoszexuálisok ugyanúgy részt vesznek az olyan emberi erőforrások, mint a szeretet, szerelem, gondoskodás, biztonság, otthon, oktatás, élelem, stb. megteremtésében, mint mindenki más. Ha elvesszük tőlük a lehetőséget a teljes értékű életre, akkor viszont nem. Szerintem annyira nem bonyolult kérdés, hogy melyik jobb társadalmilag.
A kérdező kérdésére viszont - a szerintem legjobb és legdirektebb válasz: próbáld ki!
"Szerintetek a homoszexuálisok maguk döntik el, hogy azok lesznek, vagy sem, vagy így születnek"
Ha heteroszexuális vagy, akkor dönts úgy, hogy mostantól a saját nemedhez vonzódsz és feküdj le valakivel! Sikerült? Akkor lehetséges, hogy maguk döntik el. Nem? Akkor valószínű, hogy ez a dolog nem olyasmi, ami könnyen, vagy egyáltalán megváltoztatható.
Ha homoszexuális vagy, akkor pedig tedd ugyanezt, csak ellenkező nemű személlyel, és juss következtetésre hasonló módon!
Na ugye, nem is olyan nehéz!
Kifejtve a saját konklúzióm e teszt alapján: a nemi orientáció egy változatos dolog, de nem változékony. Nehezen befolyásolható, már ha befolyásolható egyáltalán, és nem is nagyon irányítható tudatosan sem hosszú sem rövid távon. Mivel viszont problémát nem jelent senki számára, nincs okunk arra, hogy korlátozzunk embereket abban, hogy azzal és akkor folytassanak kapcsolatot, amikor azt ők kölcsönösen jónak látják. Harmadik félnek ebbe nincs beleszólása, maximum akkor ha Ő is részt vesz a dologban. Lehet viszont, hogy te arra jutsz hogy simán döntés alapján sikeresen megváltoztattad a szexuális orientációd. Ez esetben gratulálok, elmondhatod nekem is, hogy hogy kell, bár ettől függetlenül nem hiszem, hogy csak azért le fogok feküdni azonos neművel, mert meg van rá a lehetőségem, hogy átalakítsam a vágyaim. Jók ezek így ahogy nekem vannak, cserébe én is elfogadom másokét, még akkor is, ha nekik más.
"A nekrofília is egy természetes dolog. Született tudományos cikk a tőkésrécék homoszexuális nekrofíliájáról.
Na akkor megyünk ásni? Nekrofil társaim, harcra fel! El vagyunk nyomva nincsenek jogaink, harcra fel, hiszen ez egy teljesen természetes dolog! Több jogot s nekrofiloknak! Ó és tartsunk nekrofil felvonulást, hozd öreganyádat is!"
Nem értem, hogy mi köze az emberi homoszexualitásnak a tőkésrécék nekrofíliájához. Már ha egyáltalán van ilyen, amit kétlek. A nekrofília egyébként szintén elfogadható dolog, eltekintve attól ha valaki ténylegesen közösül egy hullával. Ami ugyanis nagyjából minden elképzelhető módon csak bűncselekmény tudna lenni, vagyis megint oda jutottunk, hogy amennyiben ártanak vele valaki másnak, akkor bűncselekményt követnek el. Amennyiben nem ártanak vele valaki másnak, akkor mi a francot foglalkozunk vele? Nem rúgnám ki egy beosztottam sem, ha hullának álcázott guminőkkel hancúrozna éjszakánként. Felőlem tegye.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!