Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a homoszexuálisok maguk döntik el, hogy azok lesznek, vagy sem, vagy így születnek, ('betegség')?
Ja és leírom, hátha félreérthető: az említett helyeken ők ezt BETEGSÉGNEK tartják, amit kezelni kell.
"Engem zavar az, hogy az USA már csak Hollywoodban a vezető hatalom, az EU-ról meg már ne is beszéljünk"
A kapcsolatod a valósággal egy kissé bizonytalannak tűnik.
"Én azokat a melegeket tudom tisztelni"
Szerinted érdekel itt bárkit, hogy te kit tudsz tisztelni? Minden sértés nélkül mondom, hogy engem baromira nem érdekel. :)
"A kapcsolatod a valósággal egy kissé bizonytalannak tűnik."
Ott van a két link fentebb, még a Délmagyar és az Origo is lehozta, hogy pl. Oroszországban törvény súlyt le a homoszexualitás propagálására.
Jó reggelt :)
*sújt le
csak hogy ne rugaszkodjunk el a valóságtól ;)
"Mikor a társadalomban valami szarság következik be, mindig közvetlen előtte ezt lehet megfigyelni, hogy az átlagosnál több a homoszexuális."
Görögországban 200, Rómában 500 évvel az összeomlás előtt :D:D Ez azért nem olyan szignifikáns dolog, azt meg igencsak nem mondanám, hogy "közvetlenül előtte" :D
Ezt a tévhitet, hogy a mindenféle perverz és dekadens dolgok játszottak közre a Római Birodalom szétesésben, a későbbi bizánci keresztény "propaganda" részeként találták ki. Ez nagyon nem így van, ahogy fenn is írtam.
Arról meg nem is beszélve, hogy rengeteg birodalom összeomlott, amiben nem volt elfogadott a homoszexualitás. Hadd ne soroljam.
Úgyhogy semmiféle korreláció nincs a kettő között :D
Leülhetsz fiam, szövegértés elégtelen! :D
Hol olvastál olyat, hogy a melegek MIATT omlott össze egyetlen egy birodalom is? Lefordítom csak neked magyarról-magyarra :D
Ez csak tünete, nem pedig oka, hogy valami nagyon nincs rendben. Ezért utaltam előtte arra, hogy érdekes módon épp a növekvő gazdaságú országoknál lehet megfigyelni, hogy nem tolerálják a homoszexualitást, míg pl. széthullóban lévő EU-nál igen. Az a szép a történelemben, hogy mindig ismétlődik :D
Hogy miről is beszélünk:
"A Britek folyamatosan vitáznak a tagság hasznosságáról"
Itt egy jó kis angol cikk arról, hogyan vitatkoznak a németeknél az uniós segélyezésről (ami nekik nem igazán jövedelmező), az emberek 2/3 része elégedetlen.
""We aren't left or right," Klaus says. "We're citizens who are worried about the future of our country."
For all Germany's official pro-European rhetoric, there are signs that these fears are not uncommon. "
Ez alapján láthatja mindenki, hogy jön a gazdasági, majd a kulturális hanyatlás.
A piros kezet el ne felejtsétek :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!