Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek, ha attól félek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha attól félek, hogy kiöregszem, és nem fogok soha többé kelleni senkinek szexuálisan?

Figyelt kérdés
Megcsúnyulok, és nem lesz többé helyes kölyöktacskó képem, megnyúlok, hamvas kis csupasz, ropogós testemnek búcsút mondhatok, jönnek a ráncok, arcom beesik, sörhas, nagy randa buldózer pofával...

tegnapelőtt 10:15
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
68%
Esetedben a bolond álmodozó után eljön a megkeseredett cinikus vénember korszaka! Nem fogod fel amit írnak? Mintha a falnak beszélnénk. Kétlem, hogy elmúltál te 30..
tegnapelőtt 19:27
 42/53 A kérdező kommentje:
39# Ez nem mese, ez a valóság! 🙂
tegnapelőtt 19:27
 43/53 A kérdező kommentje:
41# 33 éves vagyok.
tegnapelőtt 19:28
 44/53 A kérdező kommentje:
Ti akkor sosem éreztetek szerelmet senki iránt. Olyankor be van zsongva az ember. És nem lehet észérvekkel megmagyarázni ezt az érzést. Mert ti csak fejben gondolkodtok, és nem halljátok a szív szavát.
tegnapelőtt 19:33
 45/53 anonim ***** válasza:
Ezt most nem értem. Miért te most érzel valaki iránt szerelmet vagy ez hogy jött a képbe? Az előbb arra panaszkodtál, hogy senki nem basz meg. Én már nem tudom összerakni a gondolatmenetedet! Totális katyvasz van a fejedben!
tegnapelőtt 19:39
 46/53 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Lehetsz egyszerre bolond álmodozó és olyan ember, aki felelősséget vállal a saját sorsáért. Értjük hogy egynél több spektrumon is rajta vagy, de nem kell magányosan élned.
tegnapelőtt 19:41
 47/53 A kérdező kommentje:
45# A kettő talán kizárja egymást?
tegnapelőtt 19:41
 48/53 A kérdező kommentje:

45# "Én már nem tudom összerakni a gondolatmenetedet!"

Az a baj, hogy én sem..

tegnapelőtt 20:02
 49/53 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó görcsösen ragaszkodsz az elképzeléseidhez és a vágyaidhoz! Csak az a baj, hogy ezeket ilyen csőlátással nem fogod elérni!
tegnapelőtt 20:16
 50/53 anonim ***** válasza:
100%
Mivagy te valami kiraly hogy bokoljanak neked??
tegnapelőtt 20:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!