Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki iránt éreztél először szexuálisan vonzalmat?
Egy általános iskolás osztálytársam iránt mikor az utolsó vagy utolsó előtti tanévben az osztályteremben öltöztünk át mert felújítás(?) alatt volt az öltöző. A felsőteste nagyon megragadta a figyelmemet.
Nem csináltam semmit mert valószínűleg hetero volt és nem is akartam azt, hogy megtudják a másságom.
dec. 7. 07:22
Betegen néztem otthon a teleshoppingos blokkot vagy rtl vagy tv2-n a Jack LaLane power juicer ment és mutattak a bácsiról egy fiatalkori fotót. Ott akkor jöttem rá, hogy bejön.
dec. 7. 08:19
Legjobb gyerekkori barátom iránt. Kiskamaszokként szexeltünk is rendszeresen. Aztán egyszer egy közös sátorozás közben, miután szexeltünk, közölte, hogy a lányokat szereti. Ezután megromlott a kapcsolatunk. Neki azóta felesége meg gyereke van. Néha még eszembe jut. Csak nem tudom, hogy szánom-e vagy sajnálom-e jobban.
dec. 7. 08:25
3# Tehát kvázi kihasznált téged. Sajnálom.. Egyébként a barátod biszexuálisnak, vagy heterónak tartja magát?
dec. 7. 08:49
Én heteronak tudtam magam, de nagyon tudtam rajongani fiú barátokért, ha azok valami olyanban voltak jobbak, amiben én nem. Nem tudtam, hogy az ilyen túláradó rajongást bizonyos egyének félre tolmácsolhatnak. Ilyen volt később a német tanárom, akivel félig-meddig le is feküdtem. A mai napig imádom. Nagyon tapintatos, lelkiekben hihetetlenül gazdag ember. Amikor már én is elfogadtam magam, akkor a sors elszakított egymástól bennünket. Megnősültem és a feleségem szokta mondani, hogy én nem tudok róla, de olyan intenzív szignálokat adok ki magamból, amit férfiak, nők is félreértenek
dec. 7. 08:57
dec. 7. 12:21
17 évesen egy munka társam iránt,elég extrem sztori
dec. 7. 14:18
14 vagy 15 lehettem amikor elöször álmodtam az egyik osztálytársammal arról hogy szexelünk. Valszeg azért vele mert évekkel korábban, kb 1-2 osztályban vele hasonlitgattuk a fütyköst hogy melyikünknek milyen (strandon uszás oktatás előtt/után a wc-ben). 😀 Persze abban még nem volt semmi szexuális dolog.
Viszont megmaradt az emléke és utána emiatt elkezdtem máshogy nézni rá. Valszeg ez is az oka annak hogy a ducibb, macis srácok jönnek be. Ő is az volt akkoriban.
dec. 7. 16:11
11 évesen egy osztálytársam iránt, de akkoriban csupán abból állt a szexuális vonzalmam, hogy szerettem volna megnézni meztelenül.
Ezt sikerült valóra váltani. A fiú egyébként heteró volt, és én magam voltam ledöbbenve, hogy milyen simán sikerült.
dec. 7. 16:35
13 évesen már bejött 1-2 fiú osztálytársam, ábrándoztam róluk. természetesen szóba sem jöhetett semmilyen akció sajnos..
dec. 8. 09:12
Kapcsolódó kérdések: