Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tudnátok vonzódni egy olyan lányhoz akin van egy kis felesleg, szexuálisan tudna bennetek vonzalmat kelteni?
Figyelt kérdés
176 cm magas lány aki 95 kg. Sokat fogyott már mert elkezdett sportolni de még csak ennyire tudott lefogyni.Amúgy egy barátnőmről van szó aki kedves aranyos lány és viszonylag jól eloszlik rajta a súly de ennek ellenére nincsen párja neki.Próbáltam már összehozni fiúkkal meg ő is ismerkedik akár oda is megy srácokhoz de valahogy mindig "csak barátok" maradnak.Mit tanácsolnátok neki hogyan kerülje el a barát zónát? Tényleg annyira sajnálom mert rengeteget tett érte hogy ennyire is lefogyjon és mégsem talál pár magának.2020. febr. 9. 10:29
1/39 anonim válasza:
Ez nem kis felesleg, hanem jelentős túlsúly. Nem vonzanak a kövér nők.
3/39 anonim válasza:
Nekem ez semmi problèmát nem jelentene, aranyos lány lehet.
4/39 anonim válasza:
Ha nagy mellei,feneke és vastag combjai vannak az szexuálisan nagyon vonz,de ha mindrnütt elfolyik az nem.
5/39 A kérdező kommentje:
Igazából még a hasán annyira nem is látszik hanem inkább a combja meg a feneke.
2020. febr. 9. 10:45
6/39 anonim válasza:
Akkor nincs gond,simán járnék vele. Tudnál róla kepet feltenni?
7/39 anonim válasza:
Egy kis felesleg, gyakorlatilag egy teleszart búvárruha vagy. Nem, nem vonzódnék, mert én egészségesen eszek, sportolok, csak 10 kg pluszom van, mégis le sem szar a nők 90%-a.
8/39 anonim válasza:
Kedves #7!
Azért a teleszart búvárruha picit erős jelző, nem gondolod? Miért nem lehet normálisan megfogalmazni a véleményedet, miért kell ilyen alpári, kretén stílusban?
Nagyon sok nő (köztük én is) szereti a macis férfiakat, a 10 kg nem az a kategória, ami miatt "le se szarnak", a stílusod viszont nagyon bántó, lehet ez a gond forrása.
Kérdező! A barátnődnek azt tanácsolom, hogy folytassa, amit elkezdett és ne keresse görcsösen a szerelmet. :)
31N
9/39 anonim válasza:
Ez nekem is túl van a vállalható határon.
10/39 anonim válasza:
Nem csak a suly a baj, tul magas is vagy, egyszeruen nagy darab, lattad mar generacionk himnemu tagjait? Vasaggyal egyutt 60kg es jo, ha megutik a 180 centit, szerencsesebb esetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!