Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tudnátok vonzódni egy olyan lányhoz akin van egy kis felesleg, szexuálisan tudna bennetek vonzalmat kelteni?
Kérdező!
Ha egy pasinak a külső és a kilók száma a legfontosabb, azzal a pasival ne kezdjen a kedves barátnőd, mert felszínes és hosszú távon hamar lecseréli jobb alkalomadtán a vékony nőjét is!
Én a környezetemben azt látom, hogy a kövér nők boldog párkapcsolatban élnek és egy olyan pasi oldalán, aki mindenestül elfogadja és szereti őket, viszont a fitness pcsák sokan egyedül vannak, meg csak kihasználják, dgják őket a felszínes kcsögök.
Szóval tuti nem a barátnőddel van a gond - a súlyához képest elég magas is -, szerintem csak rossz helyen keresgél és nem a megfelelő embereknél próbálkozik.
Keresgéljen tovább!
A sok szemét között csak felbukkan előbb-utóbb az érték.
Csak meg kell nézni itt a gyakorin is mennyi bunkó pali van, aki magányos, mert bunkó és felszínes, aztán tuti ők vannak a netes társkerikbe is beregizve és várják a hercegnőt, miközben a szép külsejükön kívül semmit nem tudnak felmutatni, ami igazán vonzó lenne egy normális nő számára: kedvesség, tolerancia, humorérzék stb.
Persze, fontos, hogy az ember vonzó legyen, de nem a kilók száma alapján lesz vonzó, hanem a kisugárzása alapján.
És negatív kisugárzással, búskomorsággal, bunkó beszólásokkal soha senki nem lehet boldog és magára marad örök életére, ha túlsúlyos, ha nem.
Sose válasszon felszínes embert senki, mert az a kapcsolat is csak felszínes lesz és ami a külsőségeken alapul, az hamar megrohad.
31, ez annyira tökéletes hozzászólás volt!
Csak az a baj hogy pont azokhoz nem jut el akiknek el kéne gondolkodnia rajta. Mert ők nem elég intelligensek hogy felfogják a szavaid jelentését.
Én azt tanácsolom a kérdezőnek/barátnőjének, hogy legyen őszinte és mondja/írja ki, mit akar és kit keres.
Ne szégyellje magát és ne érezze kevesebbnek magát !
Ő tesz önmagáért és nem köteles senkinek sem beszámolni arról, hogy miért kövér, miért nem fogy le 40 kilóra stb.
Senki nem járta végig az utat az ő cipőjében és senkinek nincs joga elítélni semmiért.
Amelyik pasinak bejön, az majd úgyis kezdeményez, amelyiknek meg nem, annak örüljön, hiszen megszabadult egy felszínes embertől.
Van elég vékony pcsa, akit kihasználnak, ő ne engedje magát és talán pont ez a túlsúly fogja őt megvédeni egy újabb csalódástól és elhozni azt, aki így fogja elfogadni és meglátja a test mögött az embert is.
Borzasztó olvasni egyes "emberek" trágár, ocsmány megnyilvánulásait itt a gyakon és csak azért írtam hozzászólást, mert kinyílt a zsebemben a bicska, hogy képesek ilyen undorítóan viselkedni egyesek.
Továbbá megerősítést akartam hozni arról, hogy ne keseredjen el a kérdező/barátnő, mert nem mindenki ilyen és aki keres, az talál!
Sok sikert!
"31, ez annyira tökéletes hozzászólás volt!
Csak az a baj hogy pont azokhoz nem jut el akiknek el kéne gondolkodnia rajta. Mert ők nem elég intelligensek hogy felfogják a szavaid jelentését."
Köszi 32-es! :)
De én elsősorban nem is hozzájuk akartam szólni (hiszen valóban nem képesek megérteni), hanem a kérdezőhöz, hogy ne hagyja magát lealacsonyítani.
Az egy dolog, hogy valaki kövér, de az ő dolga, az ő harca és nem köteles megfelelni másoknak, hanem csak saját magának!
Ő tudja, hogy mennyi küzdelmen van túl és igenis értékes ember, akinek nem kell elszomorodnia azért, mert mások rajta töltik ki a saját nyomorukat.
Ebből is látszik, hogy mennyi ember van, aki lehet kívülről szép, csinos, normál testalkatú, vékony, tökéletes BMI-vel, közben meg ilyen beszólásokra képes és xarik a másik lelkébe, páros lábbal tapos belé és még büszke is a zéró EQ-jára, hát kössz, inkább akkor ezerszer egy kedves túlsúlyos, mint egy ilyen véglény, aki csak a külsejére gyúr, de a belső értékeire már nem olyan igényes....
Egyébként fogadni mernék, hogy ők sem tökéletesek, lehet az egyiknek pici a fka, a másik meg mást kompenzál azzal, hogy bántja a külvilágot és mindenkit lepontoz.
Hát nem is tudom, ki a szánalmasabb egy kövér vagy egy gyökér.
Norbi-féle celebekről már nem is beszélve, aki képes a profitért gerjeszteni a népet és oda xarik, ahonnan eszik.
Hát igen ugye, az intelligencia....
"akár kezdeményez is fiúknál"
Na, itt rontja el !
SOHA NE kezdeményezzen fiúknál, mert nem neki kell kezdeményeznie és mert a könnyű préda nem vált ki tiszteletet.
Regizzen be normálisabb társkerikbe (tinder felejtős) és írjon egy klassz bemutatkozót, tegyen ki mosolygós fotókat magáról és várjon, mert akinek bejön, az majd kezdeményezni fog - kevesebb csalódás!
Nem kell görcsösen keresni az igazit, csak lazán ismerkedni és soha nem ítélni meg senkit egy fotó alapján, beszélgessen, cseteljen, ismerkedjen, aztán majd alakul, aminek alakulnia kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!