Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tudnátok vonzódni egy olyan lányhoz akin van egy kis felesleg, szexuálisan tudna bennetek vonzalmat kelteni?
Fogadd el amit tudsz, 95 kg nagyon sok - már az egészséged miatt is!
5-10 kg plusz arányosan elosztva még okés, de ez nagyon-nagyon sok. Nem lehetetlen párt találni így sem, de a többségnek NEM fog tetszeni. Emberek vagyunk, elfogadjuk emberként, barátként a telt társainkat is - de tetszeni, szexuálian vonzani nem fog.
14, 160 centi és 93 kiló vagyok. Olyan pasijaim voltak eddig mindig akik külsőre is bejöttek, és szerintem a környezetemnek is, mert rendszeresen utálkoztak egyesek, hogy miért vannak velem ilyen pasik.
Az izmokra egyébként nem bukok, bár a jelenlegi sportoló volt úgyhogy ő pont izmos.
Soha senki nem tett semmi negatív megjegyzést szex közben, eleve megválogatom hogy kivel jövök össze. Nálam a személyiség az elsődleges szempont, csak olyanokkal bonyolódtam kapcsolatba akiket előtte kellőképp megismertem és biztos voltam benne hogy nem felszínes meg nem bunkó típusok.
Semennyire mert egy férfi vizuálisan izgúl fel és ehhez nem egy csatakanca a nehézkovasságból kell hanem egy formás nő.
41/f
Igen, jó mondás valóban.
Meg az is hogy nagy kofferba jó pakolni , de utazni már égő vele...
Én teljesen vonzónak találnám az adati alapján.
Tetszenek a magas lányok, a súly pedig nem zavar.
De szexualitásban nehéz gondolkodni. Én szeretem inkább a személységét megismerni a lányoknak. Nem az ágybavitel a célom.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!