Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire tudnátok vonzódni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tudnátok vonzódni egy olyan lányhoz akin van egy kis felesleg, szexuálisan tudna bennetek vonzalmat kelteni?

Figyelt kérdés
176 cm magas lány aki 95 kg. Sokat fogyott már mert elkezdett sportolni de még csak ennyire tudott lefogyni.Amúgy egy barátnőmről van szó aki kedves aranyos lány és viszonylag jól eloszlik rajta a súly de ennek ellenére nincsen párja neki.Próbáltam már összehozni fiúkkal meg ő is ismerkedik akár oda is megy srácokhoz de valahogy mindig "csak barátok" maradnak.Mit tanácsolnátok neki hogyan kerülje el a barát zónát? Tényleg annyira sajnálom mert rengeteget tett érte hogy ennyire is lefogyjon és mégsem talál pár magának.

2020. febr. 9. 10:29
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
27%

Fogadd el amit tudsz, 95 kg nagyon sok - már az egészséged miatt is!

5-10 kg plusz arányosan elosztva még okés, de ez nagyon-nagyon sok. Nem lehetetlen párt találni így sem, de a többségnek NEM fog tetszeni. Emberek vagyunk, elfogadjuk emberként, barátként a telt társainkat is - de tetszeni, szexuálian vonzani nem fog.

2020. febr. 9. 11:54
 12/39 anonim ***** válasza:
96%
7#-es. Lehet hogy sportolsz,de egy k.b..tt nagy id..ta vagy... Így nem is lesz,ha ez a stílusod...
2020. febr. 9. 12:10
 13/39 anonim ***** válasza:
94%
Rajtam sokkal több felesleg van, mégsem okoz gondot pasit találni. Mindenkinek más tetszik. Szerintem nem a külsejével lehet a gond.
2020. febr. 9. 13:25
 14/39 anonim ***** válasza:
#13 Hány cm és hány kg vagy? Olyan pasikat is találsz, akikre tényleg azt tudod mondani, bogy helyes és izmos teszalkatú? Ha szexre kerül sor nem tesznek megjegyzéseket az alakodra?
2020. febr. 9. 13:41
 15/39 anonim ***** válasza:
Igen, de ő nem jönne össze velem mert sokkal alacsonyabb vagyok. Szóval 1-1
2020. febr. 9. 13:46
 16/39 anonim ***** válasza:
94%

14, 160 centi és 93 kiló vagyok. Olyan pasijaim voltak eddig mindig akik külsőre is bejöttek, és szerintem a környezetemnek is, mert rendszeresen utálkoztak egyesek, hogy miért vannak velem ilyen pasik.

Az izmokra egyébként nem bukok, bár a jelenlegi sportoló volt úgyhogy ő pont izmos.

Soha senki nem tett semmi negatív megjegyzést szex közben, eleve megválogatom hogy kivel jövök össze. Nálam a személyiség az elsődleges szempont, csak olyanokkal bonyolódtam kapcsolatba akiket előtte kellőképp megismertem és biztos voltam benne hogy nem felszínes meg nem bunkó típusok.

2020. febr. 9. 13:56
 17/39 anonim ***** válasza:
23%

Semennyire mert egy férfi vizuálisan izgúl fel és ehhez nem egy csatakanca a nehézkovasságból kell hanem egy formás nő.

41/f

2020. febr. 9. 13:59
 18/39 anonim ***** válasza:
94%
Ennyi elítélő véleményt írni? nem értem ! Számtalan pasi van, akinek tetszik egy ilyen alkatú nő!(nekem is) Egyszer olvastam egy mondást egy kövér nő írta:" Az első osztály mindig párnázott" :)) ! Itt inkább az a kérdés, hány kilóról fogyott le, és az mennyire látszik a testén. Egyébként a magasságához képest nem sok a 95 kg.
2020. febr. 10. 06:33
 19/39 anonim ***** válasza:
0%

Igen, jó mondás valóban.

Meg az is hogy nagy kofferba jó pakolni , de utazni már égő vele...

2020. febr. 10. 09:08
 20/39 anonim válasza:
91%

Én teljesen vonzónak találnám az adati alapján.

Tetszenek a magas lányok, a súly pedig nem zavar.

De szexualitásban nehéz gondolkodni. Én szeretem inkább a személységét megismerni a lányoknak. Nem az ágybavitel a célom.

25F

2020. febr. 10. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!