Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire tudnátok vonzódni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tudnátok vonzódni egy olyan lányhoz akin van egy kis felesleg, szexuálisan tudna bennetek vonzalmat kelteni?

Figyelt kérdés
176 cm magas lány aki 95 kg. Sokat fogyott már mert elkezdett sportolni de még csak ennyire tudott lefogyni.Amúgy egy barátnőmről van szó aki kedves aranyos lány és viszonylag jól eloszlik rajta a súly de ennek ellenére nincsen párja neki.Próbáltam már összehozni fiúkkal meg ő is ismerkedik akár oda is megy srácokhoz de valahogy mindig "csak barátok" maradnak.Mit tanácsolnátok neki hogyan kerülje el a barát zónát? Tényleg annyira sajnálom mert rengeteget tett érte hogy ennyire is lefogyjon és mégsem talál pár magának.

2020. febr. 9. 10:29
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó hanem egy barátnőmről. Némelyik válaszadó nagyon bunkó! Szerintem is fontosabb a személyisége egy lánynak mint a kinézete.
2020. febr. 10. 19:16
 22/39 anonim válasza:

Legutóbbi vagyok.

Lehet pár kérdésem privátan?

2020. febr. 10. 19:37
 23/39 anonim ***** válasza:
0%

Igen kérdező van pár bunkó válaszadó, de én inkább őszintének mondanám őket.

Tudom azt kéne írni amit olvasni szeretnél, de még vannak őszinte véleményadó emberek.

Mellesleg egy nőnél nem csak a belső számít mivel egy férfi vizuálisan izgul ha nem tudnád és egy hájfolyamra nem lehet merevedést kapni.

2020. febr. 11. 07:23
 24/39 A kérdező kommentje:
Nem válaszolok privát üzenetekre mert nem rólam van szó.Az őszinteséget is lehet tapintatosan kifejezni nem ilyen alpári bunkó módon mint egyesek tették. Szerintem 95 kg nem olyan sok mivel kb 110-ről fogyott le szegény és ez is hatalmas eredmény.Remélem egyszer talál majd párt magának.
2020. febr. 11. 19:25
 25/39 anonim ***** válasza:
14%

Én mindég azon tűnődöm,hogy akkor mikor 75 kiló volt, nem kezdett el tenni érte hogy 110-re már ne menjen fel..?

Valahogy nem tudom sajnálni az olyan embereket akik ennyire igénytelenek a saját testükre.

2020. febr. 11. 20:59
 26/39 A kérdező kommentje:
Ő nem igénytelen csak nem sportolt és meghízott de már változtatott az életén és elkezdett fogyni.Ezt az akaraterőt miért nem díjazza senki?
2020. febr. 12. 13:18
 27/39 anonim ***** válasza:
29%

A testére igénytelen.

A két igénytelenséget ne keverd össze.

Mit dicsérjek ezen? Magával szúrt ki hogy idáig jutott, most nem kéne szenvedni a lefogyással ha oda figyelt volna magára.

2020. febr. 12. 16:21
 28/39 anonim ***** válasza:
16%
Igaza van a 22-esnek! Meg mit kell díjazni? Utálom mikor olyan nagy szám hogy ha valaki leszokik a dohányzásról vagy lefogyott valamennyit! Egyáltalán nem kellett volna rászokni/kórosan elhízni! Sosem lesz olyan amilyen lehetett volna ha csak pici pocit ereszt, értsd: 5-10 kiló felesleget. Kicsit mindenki ingadozik, de ennyitől még nem nyúlnak szanaszét a szövetek! Egy lánynál ezek hatványozottan jelentkeznek! Elég megnézni a mellét az ilyennek aki duplájára hízik mint amire kellene... de nem csak a tejeszacskó lesz ami miatt hánynia kell majd magától.
2020. febr. 13. 13:31
 29/39 anonim ***** válasza:
21%
Ne haragudj, de ne akard már megmondani a pasiknak, hogy nem a kinézet a fontos, amikor NEKUNK IGENIS AZ! Ti is mindig mondjátok, hogy fogadjunk el titeket így (ami meg kell mondanom ezzel a sok agyament logikátlan viselkedesetek miatt baromi nagy erőfeszítés) mert ti így működtök stb, akkor ti is fogadjátok el hogy mi meg így működünk. Köszi!
2020. febr. 14. 17:43
 30/39 anonim ***** válasza:
50%

29.

Igazad van!

És itt van példa csak fordított helyzetben, mi is meglehetünk sértődve a sok negatív válaszon...

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..

2020. febr. 15. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!