Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha attól félek, hogy kiöregszem, és nem fogok soha többé kelleni senkinek szexuálisan?
Figyelt kérdés
Megcsúnyulok, és nem lesz többé helyes kölyöktacskó képem, megnyúlok, hamvas kis csupasz, ropogós testemnek búcsút mondhatok, jönnek a ráncok, arcom beesik, sörhas, nagy randa buldózer pofával...tegnapelőtt 10:15
11/53 anonim 

válasza:

Ember, 34 éves voltam mikor egy 22 éves úgy bukott a f.szomra mint még soha senki! Ne mondj már hülyeségeket!
Vagy szimplán provokálsz minket.
12/53 A kérdező kommentje:
11# Nem akarok kurválkodni, de rossz, hogy soha nem mozgattam meg senkit "úgy".. Senki nem fantáziált rólam soha. Nem akart senki se "rosszalkodni" velem.
tegnapelőtt 10:48
13/53 A kérdező kommentje:
De a korosztályomat sem érdeklem. 33 éves vagyok. Budapesti. És egyszerűen senki sem néz meg engem szexuálisan, egy pasi sem hívott el MÉG egy kávéra sem.
tegnapelőtt 10:54
14/53 A kérdező kommentje:
Megyek végig a Körúton, és senki le se szólít. Biztos csúf vagyok. Valahogy kiveszett az udvarlás az emberekból. Se egy csók, simogatás, puszi, semmi... Még a tekintetüket is elfordítják, mikor rájuk nézem.
tegnapelőtt 10:59
15/53 anonim 

válasza:

Hogy várhatsz el udvarlást,ha nem látni rajtad,hogy kapcsolatra vágyó meleg vagy ?
Idegen embernek puszit senki sem ad, erre ne is várj. Lehet a nézésedben is van valami,ami kellemetlen vagy ijesztő.
16/53 A kérdező kommentje:
16# De egy kávéra se hív el senki.. Mintha egy bérgyilkos, vagy leprás lennék. Kiveszett az emberekből az udvarlás, sajnos.
tegnapelőtt 11:10
17/53 A kérdező kommentje:
És azért nem vagyok egy Quasimodo-kategória.. Adok a megjelenésemre.
tegnapelőtt 11:11
18/53 A kérdező kommentje:
Szerintem egy másik meleg simán kiszúrja, hogy én is az vagyok. Mert a melegeknek van ilyen gay-radarja. Mégse kellek a kutyának se.
tegnapelőtt 11:23
19/53 A kérdező kommentje:
Szeretem a melegeket, és elvárom, hogy bókoljanak nekem.
tegnapelőtt 11:33
20/53 anonim 

válasza:

Ha ilyen vagy, akkor előbb fogsz egy balegyenest kapni, mint bókot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!