Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklatott szexuálisan azonos nemű?
Mikor még gimibe elkezdtem nézelődni fiús témában volt egy srác aki rájött. Konkrétan admin vagy mi volt a számtech terembe és látta mit néztem.
Elég egyszerűen közölte velem, hogy ha nem szopom le akkor el fogja mesélni miket néztem meg szól az ofőnek is hogy a szüleimnek mondják el.
Nyílván nem akartam. A csávó egyébként 18 volt, izmos, primitív. Én 15 vézna. Életem első szopásai így vele voltak. Nem jó emlék sok minden miatt.
A számba élvezett mindig és irtózatosan sok spermája volt. Mindig le kellett nyelnem. Ebből eredően a mai napig utálok orálozni, nem is szoktam. Megjegyzem aktív vagyok. Ez a story kb fél éven át zajlott. Változó rendszereséggel kellett leszopjam. Illetve 3x le kellett szopnom előtte egy másik fiút is. Azt is kínosnak éreztem mert ő 10. évfolyamos volt én 9. Mindig ha szembe jött a folyosón ez jutott eszembe, hogy ő is tudja rólam. Sokszor törtem a fejem, hogy mit csináljak, de mindig úgy voltam vele, hogy 3 percet kibírok. Kb ennyi idő alatt élvezett el. De minden alkalommal utáltam magam utána, főleg mert élvezte a hatalmát. Kinevetett, megjegyezte, hogy igazi k-csog vagyok, stb. Szerencsére aztán év végén ő elballagot és végetért a dolog.
Próbáltam facen rákeresni a csávóra de semmit nem találtam. Pedig gondoltam írok neki egy levelet, hogy milyen szemét volt. A másik csávónak is gondoltam hogy írok, de a facebook beállításai olyanok, hogy csak ismerős írhat neki és nem jelölt vissza. Pedig érdekelne, hogy ő is áldozata volt-e vagy hogy is alakult úgy, hogy őt is kellett...
Nem kavar fel, mert elmúlt, már feldolgoztam. Bosszant, hogy hagytam, de ez tűnt akkor a legjobb megoldásnak. Sose meséltem el senkinek ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!