Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha attól félek, hogy kiöregszem, és nem fogok soha többé kelleni senkinek szexuálisan?
Figyelt kérdés
Megcsúnyulok, és nem lesz többé helyes kölyöktacskó képem, megnyúlok, hamvas kis csupasz, ropogós testemnek búcsút mondhatok, jönnek a ráncok, arcom beesik, sörhas, nagy randa buldózer pofával...tegnapelőtt 10:15
2/52 A kérdező kommentje:
Nagy, hosszú, nyúlánk csontok, ráncok, hosszú lópofa, sörhas, öregszag.. Én nem akarom ezt.
tegnapelőtt 10:20
3/52 A kérdező kommentje:
Engem a hideg ráz ettől.. Ráncok, amorf test, őszülés, poshadt test..
tegnapelőtt 10:23
4/52 anonim 

válasza:

Sokat tudsz tenni ez ellen! Nyilván az öregedést nem tudod megállítani, de a testedet karban tarthatod. Vannak szexi 50-50+os pasik is! Bár a megfogalmazásodból sejtem, hogy még botrányosan fiatal vagy. 😄
5/52 A kérdező kommentje:
30+osként nem is kellesz majd a húszasoknak, bácsiznak majd. De még barátkozni sem lehet velük, mert vén lónak tartanak.
tegnapelőtt 10:26
6/52 A kérdező kommentje:
És akkor még a tinédzsereknek, hajaj... Nekik meg már 30+osként kriptaszökevény vagy..
tegnapelőtt 10:27
7/52 anonim 

válasza:

Nehogy azt hidd, hogy akik 30 felett vannak, azok szemétdombra való selejtek.
Ötven felett vagyok,de ha akarnám, akkor elfogadhatnék meglepően fiataloktól is ajánlatot.De nem érdekelnek alkalmi dolgok.
És nem a "fiammal" szeretnék tartós kapcsolatban lenni sem.
Mindenki annyi, amennyinek érzi magát. Van búskomor öreges fiatal is és van ápolt derűs idős is. És vannak fiatalok is akiknek van "szaga",utcán érezni bőven....
8/52 A kérdező kommentje:
Cuki kölyöktacskó kép, és zsenge, hamvas test, én erre vágyom. Nem akarok rusnyaság lenni. Nem igaz, hogy nem tetszem senkinek.
tegnapelőtt 10:32
9/52 A kérdező kommentje:
De nem hiszem el, hogy még soha senki nem nézett rám szexuálisan, és soha nem is fog.. Pedig 30+os vagyok.
tegnapelőtt 10:37
10/52 A kérdező kommentje:
Hogy soha senki nem nézett úgy rám, hogy fhuu de megb#szám, szétqrnám a torkát... Pedig már 33 éves vagyok.. Nem egy lotyó akarok lenni, csak nem igaz, hogy nem volt még párom, aki csinálna velem perverz játékokat.
tegnapelőtt 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!