Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki társkeresőkön soha semmire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki társkeresőkön soha semmire nem válaszol, amit számára nem tetsző emberek írnak, az szinte biztos, hogy emberileg egy szar alak?

Figyelt kérdés
jan. 1. 00:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%

A válaszolás, még ha nemleges is,de elemi udvariasság. Mindenhol így kellene, hogy legyen,mert tény és való,hogy a várakozás és a bizonytalanság nem jó érzés.

Konkrét "nem" is támpont arra, hogy lehet tovább lépni.

Viszont azt is meg kell mondani,hogy ezen az oldalon sem válaszolnak nagyon sokan, akkor sem, ha konkrét ötletet vagy tanácsot ír az ember valakinek, vagy privátban válaszolna a kérdésre.

Legalább egy szóval illene reagálni, mindig így tettem és jelenleg is így teszek.

# 8

jan. 1. 11:51
 22/29 anonim ***** válasza:
32%
Frusztrált bumzinak is lenni norma, vagy az már a nem ember kategória?
jan. 1. 12:01
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam pár hétig fenn ilyen meleg társkeresőn, Romeón, de utána töröltem is magamat. Nincsenek túl jó tapasztalataim, mindenkinek kb. egy kaptafára járt az agya, ugyanaz a nyelvhasználat, mintha ugyanaz az ember írt volna rám 4-5 profilról. A másik idegesítő az erőszakosság volt, hogy képet követelnek, persze arcról, ha meg nem akarom felfedni magamat, akkor mérgesek lesznek, bedühödnek. Ezek ilyen képgyűjtögetők, vagy nem is tudom, mik. Ráadásul simán lehet álprofil is, a mesterséges intelligencia korában simán lehet egy M.I generált kép, csak mondjuk nagyon valós. Vagy a Googleról leszed egy random fotót, mintha a sajátja lenne, akkor ott nagyon befigyelhet a kamuméter... Ha valóban annyira sikeres meleg társkeresés terén, akkor miért ilyen szexpartnerkereső online randiappokon keresgél? Ettől még az is jobb megoldás, ha lemész a Magnumba, igaz, nem voltam még ott, de ott legalább nem tud a másik hazudni, ferdíteni.
jan. 1. 12:05
 24/29 anonim ***** válasza:
97%
23-as vagyok, az is érdekes, hogy viszonylag új tagként is elég sokan írtak rám, ilyen 20-30 ember is.. Pedig semmi különleges nincs bennem, gyanús volt, hogy nem ugyanaz az ember áll-e profilok mögött..
jan. 1. 12:08
 25/29 anonim ***** válasza:
86%

Az új tagok mindig nagyon sok levelet kapnak, mert újak...Nem kell nagy logika megérteni az okát, hisz mindenki az újaknál is bepróbálkozik.

Amúgy szerintem is ha normális levél akkor is ALAP visszaírni. De szerintem amúgy kiváló szűrő ez. Ha olyan bunkó valaki, hogy nem válaszol alapvetően szerencse. Mert nem pazarol időt az ember olyanra akinek az alapvető értékrendje se egyezik. Mondjuk az a szomorú, hogy sokaknak ez egy kompenzáció, hogy nem sikeresek és végre ők lehetnek akik "élnek a nem válaszolás jogával" :D

Van persze olyan levél ami nagyon primitív, stb azt én se szoktam lereagálni, de amúgy alapvetően válaszolok hiába esik ki a kiírt korhatárból stb. Emberileg tartom ennyire magam.

Egy történet amúgy eszembe jutott. Volt egy csávó akivel randiztam. Őt az élet megleckéztette. Bár kicsinyes volt a másik fél részéről a dolog ha igaz, de akkor is. A csávóra ráírt egy 30 éves csávó. Neki az 19 évesen öreg volt. Erre bunkón elküldte a fenébe. Volt kint képe neki is és a csávónak is. Másnap a jogsija kapcsán volt forgalmi vizsgája. A vizsgabiztos a 30 éves csávó volt :) Megbukott. Állítása szerint bosszúból. Hát vagy nem. Persze ha így volt is jó példa arra, hogy SOHA nem tudhatod, hogy akivel bunkó vagy ki. Lehet hogy orvos, bíró, stb. Normálisnak lenni nem nagy dolog...

jan. 1. 12:21
 26/29 anonim ***** válasza:
87%
Személyesen kell ismerkedni, az online ismerkedés egy zsákutca. Szerintem. Vannak tematikus homoszexuális helyek, szaunák, bárok, oda kell elmenni.
jan. 1. 12:28
 27/29 anonim ***** válasza:
97%
Mi a kérdés lényege? Nekem úgy tűnik, hogy van egy véleményed és azt várod el másoktól, hogy megerősítsenek..
jan. 1. 15:48
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
25, őt nem az élet leckéztette meg hanem csak nem elég talpraesett, ha visszautasítás miatt szivatták akkor minimum panaszt tehetett volna xd
jan. 1. 20:25
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Én visszaszoktam írni azoknak is, akik nem tetszenek, hogy bocsi nem téged kereslek vagy hasonló. De már kaptam olyan választ, hogy dögöljek meg.
ma 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!