Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki társkeresőkön soha semmire nem válaszol, amit számára nem tetsző emberek írnak, az szinte biztos, hogy emberileg egy szar alak?
Figyelt kérdés
jan. 1. 00:23
11/29 A kérdező kommentje:
Meg az általam leírt jelenség is valós. Kiírják, hogy nincs kép nincs válasz, majd rájuk írok több arcképpel és akkor sincs válasz. Akkor miért nem azt írja ki, hogy csak akkor válaszkl, ha a másjk tetdzik neki? És igen, szar alak az ilyen, akkor is ha letagadjátok.
jan. 1. 10:48
12/29 A kérdező kommentje:
Még életembdn nem küldtem senkinek intkm képet rögtön elsőre. Te is csak melléveszélni tudsz.
jan. 1. 10:50
13/29 A kérdező kommentje:
F@szért nem lehet egy normális billentyűzetet csinálni telefonra.
jan. 1. 10:51
15/29 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy nincs frusztrációm, hogy csak ilyen négy szavas sértegetésre telik tőled.
jan. 1. 11:07
16/29 anonim válasza:
#9: a 10-es kommentelo osszesegeben tok jot ir, azonban en a “ Nem tartom magam szar alaknak, csak jó pasinak ;)” mondatot tartom fszlohasztonak, marmint nem az a baj, ha valaki tettszik maganak, hanem hogy ki is mondja. Sokkal szexibb, ha valaki nem pozicionalja magat fentebb mar az elejen.
17/29 anonim válasza:
Egyáltalán nem jelenti azt, hogy szar alak, akkor lenne az, ha mondjuk hülyítene.
18/29 anonim válasza:
A kérdező válaszai alapján inkább nem adok választ a kérdésemre. A belső frusztrációi alapján úgy is mindenki sz*r alak lenne, aki nem az ő álláspontján van vagy nem az ő véleményét osztja.
19/29 anonim válasza:
Szerintem van amikor igenis kell válaszolni. De amúgy szerintem sok múlik azon mit írt az aki nem kapott választ. De én a levelek 80%ra reagálok. Emberileg nekem ez a norma.
20/29 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ez az emberi norma a nem embereket leszámítva.
jan. 1. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!