Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan nőkről társkeresőn akik úgy vannak regisztrálva, hogy biszexuálisak (azaz a férfiakat is kedvelik)? Majd kifejtik a profilukban hogy pasik ne is írjanak mert nem válaszol rájuk.
Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 12:49
1/12 anonim válasza:
Mert elképzelhető, hogy pasijuk van! És most ezért keresnek csak nőt!
2/12 anonim válasza:
Az ilyenek szerintem legtöbbször kamus pasik, csak így akarnak hitelesebbnek látszó profilt csinálni.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen elképzelhető hogy férjnél vannak, de azok általában párként vannak regisztrálva. De sokat látok ahol szingliként vannak és ilyen a dumájuk.
2018. júl. 1. 12:53
4/12 anonim válasza:
Vagy csak egyszerűen most nővel szeretnének kapcsolatot, nőre vágynak. Ettől még biszexek maradnak, nem hazudják azt, hogy leszbikusok.
5/12 anonim válasza:
Én sem írok vissza pasinak mert ha ilyen társkeresőn vagyok barátnőt akarok, nem pasit.
6/12 anonim válasza:
Azért mert a biszexualitás nem azt jelenti,hogy egyszerre,egy időben mindegy neki,hogy nő vagy férfi. Attól hogy biszex nem kötelező férdiakkal is ismerkedni ha most csak nőhöz van kedve.
Te mit gondolsz az olyan férfiakról,akik ki>rják hogy heterók (azaz a nőket szeretik) aztán kifejtik hogy kövér nők ne írjanak nekik?
Egyre kevesebbet gondolkodnak a mai férfiak nem csodálkozzatok ha nem akarnak neketek visszaírni.
7/12 anonim válasza:
Nőt keres, nem férfit, ezen nincs semmi bonyolult. Attól még biszexuális.
8/12 A kérdező kommentje:
Értem a logikátokat, na akkor azt mondjátok meg, miért nincs soha, úgyértem SOHA, olyan hirdetés hogy:
"bisexuális nő vagyok, társat keresek, csak pasik írjanak, csajok ne"
Na ilyen miért nincsen?
2018. júl. 1. 13:56
9/12 A kérdező kommentje:
hiszen biszexuális lenne attól hogy éppen pasit keres csak. szereti a nőket is, de éppen most csak pasira van kedve.
2018. júl. 1. 13:57
10/12 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy, remélem, most már nyugodtan alszol, hogy meghoztad ezt a remek megállapítást pusztán általánosítással, az egész emberiségre nézve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!