Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan nőkről társkeresőn akik úgy vannak regisztrálva, hogy biszexuálisak (azaz a férfiakat is kedvelik)? Majd kifejtik a profilukban hogy pasik ne is írjanak mert nem válaszol rájuk.
Kérdező most komolyan gondolkodj már. Szerinted nőkkel olyan sok lehetőségem van ismerkedni az interneten kívül? Férfiakkal gyakorlarilag bárhol lehet. Melóban, kávézóban, bulikban, egyetemen...stb. akárhol. Tehát ha egy nővel akarok összejönni akkor vagy elmegyek leszbikus buliba vagy marad a társkereső. Megjegyzem, leszbikus buliba se azért megyek hogy pasikat szedjek fel. Hazug akkor lennék ha felregisztálnék egy társkeresőre mert vágyok egy barátnőre és azt írnám hogy leszbikus vagyok. Mint ahogy ha elhív randira egy fiú előtte se fogom megjátszani hogy hetero vagyok. És már ne haragudj de mégis hogy jössz te ahhoz hogy bárkinek is megmond hogy kivel ismerkedjen. Attól hogy valaki vonzódik a férfiakhoz (is) nem kötelessége szóba állni vele ha nem akar, nem lehet erőltetni semmit. Hetero nő is mondhat nemet, azon is hisztizel? Plusz gondolom azért társkeresőzöl hogy megismerkedj egy nővel. Ha a biszexeknél ennyire ezt tapasztalod akkor miért nem nézel heterokat, minek kifejezetten biszex?? Olyat keress aki veled akar összejönni, a többivel meg ne foglalkozz, ne hőbörögj, nincs jogod megmondani hogy ki mit kezdjen az életével.
Azt pedig kikérem magamnak hogy ismeretlenül leostobázz meg legerinctelenezz. Már miért is lennék gerinctelen, kifejtenéd? Nem csaltam meg soha senkit, nem vertem át soha senkit tiszták a lapjaim, nőkkel akarok ismerkedni, azért vagyok fenn társkeresőn mert ott megtehetem, ettől még nem fogom azt írni hogy leszbikus vagyok mert nem igaz.
Tudod mi az ostobaság, az általánosítás amit művelsz.
Mi van ha valakit megcsalt a férje és ő közbe rájött hogy a nők is vonzzák de fogalma sincs róla hol ismerkedhetne nőkkel, mert eddig csak pasija/pasijai voltak és most felregisztrál társkeredőre hogy kifejezetten nőkkel ismerkedjen és még azt is felvállalja hogy bi. Előfordulhat.Te meg ismeretlenül leostobázod, legerinctelenezed, hazugnak nevezed anélkül hogy mindezt tudnád róla. És ezer meg egy ilyen eset lehet még. Persze ezenkívül sem tartozik senki semmilyen magyarázattal hogy miért nőkkel kíván isnerkedni.
Az egyik verzió az, amit a 11-es ír.
A másik, amit legtöbbször tapasztaltam sajnos, hogy csak szexkapcsolatra keresnek nőt, még úgy is, hogy nyomatékosítom, hogy én meg párkeresés céljából vagyok fent. Ennek rosszabbik verziója, mikor már hármashoz keres, még rosszabb, mikor a pasija háta mögött teszi ezt. A legrosszabb, mikor igazából kamu a profil és valami kis hormongörcs ül a túloldalon... Volt szerencsém mindegyikhez. Válogathatsz.
Amúgy nem mellesleg még annak ellenére is bepróbálkoznak a pasik, hogy ki van írva, vagy pedig nincs kiírva, de leszbikus van beállítva. Finoman szólva is siralmas, miért nem lehet a szép szóból érteni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!