Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy mások azt hitték rólatok hogy biszexuálisak/leszbikusok vagytok pedig valójában nem is vagytok azok?
Ha igen,hogy kezeltétek,dolgoztátok fel?
Bocsi a hülye fogalmazásért
Mikor gipszben volt a kezem megmosattam magam egy uszoda zuhanyzójában abarátnőmmel…a tervem az volt hogy ne nézzenek igénytelennek mások de rossz ötlet volt mert hallottam hogy suttogtak ilyeneket hogy”hoppá, hát igen a 21.századi fiatalság,immár ez a trendi sajna”
De van pár lányismerősöm akik felháborodva mesélik hogy leszbinek/bi-nek nézik őket egy lánnyal váltott csók után pedig az szerintük nem számít…nos őket én nem értem, vagyis nincs igazuk abban hogy csodálkoznak
Volt, pont most júliusban. Az egyik legjobb barátnőmmel hosszabb idő után találkoztam, és kb. fél percig nem engedtük el egymás ölelését :D egy idős bácsi ránk is szólt, hogy nem szégyeljük -e magunkat, de nem nagyon érdekelt :D
20/l
Többször is előfordult már, hogy valaki megkérdezte, hogy leszbi vagyok-e vagy hogy biszex vagyok-e. Mondtam, hogy nem, csak a fiúk érdekelnek.
Azt a kérdést viszont nem értem, hogy mit kéne ezen feldolgozni? Nem egy trauma, ha valaki megkérdezi, nincs ezen mit feldolgozni.
30/N
volt hogy megkérdezték ,hogy a saját nememhez vonzódok e?
-nem.
ezen nem nagyon van mit feldolgozni.
ha utána körbe állnak és leköpnek akkor azon lenne mit feldolgozni. de egy sima kérdés-sima válasz nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!