Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, biszexuálisak! Ti hogy/hol találtátok meg a lány-lány párotokat? Nem érzitek reménytelennek néha?
Ez nem csak erről szól. Te viszonylag nyitottnak tűnsz, és van benned egy áldott naivitás.
Viszont van, aki a saját természetétől is fél, és saját magával szemben is előítéletei vannak, ezért nem mer belevágni egy ilyen kapcsolatba. A homofóbia egyik fő oka a saját homoszexualitás vagy homoszexuálissá válás miatti félelem nem megfelelő kezelése. A fejletlen személyiség a szaporodás ösztönét és a homoszexualitást nem tudja összeegyeztetni, a nem megfelelő nevelés és a rossz tapasztalatok miatt. A psziché ilyenkor átalakul, és tévképzetek, illetve gyűlölet alakul ki a környezet elviselhetőbbé tételére. Például homofóbia, aszexualitás, stb. Ezek nem feltétlenül kóros állapotok, inkább a fejletlen személyiség természetes védekező reakciói. Azonban ha már a személyiség fejlődését gátolja, és a mentális, testi egészséget roncsolja, akkor kóros állapotnak tekinthető.
A te személyiséged valamiért természetszerűleg rugalmasabb, fejlettebb, nyitottabb, és gyorsabban, ügyesebben alkalmazkodik a tested igényeihez. Ez egy szuper tulajdonság. :) Ellenben picit tapasztalatlannak tűnsz (ami majd megváltozik az évek során).. :) Sajnos nem mindenki annyira gyors és erős, mint te, ezért kevésbé is nyitottak. De olyan személyiséggel, ami neked van, hidd el nem reménytelen megtalálni a szerelmet. :)
én ismerősökön keresztül ismertem meg mindkét barátnőmet, szóval szerencsés voltam :)
de állítólag vannak akik neten pl.: itt találtak maguknak párt
remélem szerencséd lesz, sok sikert :)
Mi ugyan még nem vagyunk hivatalosan együtt... viszont ilyen lányt még sosem ismertem, szinte lelki társak vagyunk, nagyon sok dologban egyezik a véleményünk, hobbik, stb... :) Ráadásul külsőre is mindketten nagyon vonzódunk a másikhoz... Sajnos még van akadály (távolság), de hamarosan leküzdjük azt is.
Én is úgy éreztem sokáig, ahogy te... és még most sem lehetek 100%-ban nyugodt, de azért mégis, azt sem hittem volna, hogy valaha találok ilyet, mint Ő :)
De, hogy a hol kérdésre is válaszoljak: Én egy chat oldalon ismertem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!