Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el randira? Nincsen ötletem.
Sziasztok!remélem tudtok segíteni:)
Van egy lány és nem tudom hogy alakítsak ki vele komoly kapcsolatot,hogyan hívjam randira?Jóba vagyunk,beszélgetünk,nevetünk.Eddig csak egy délutános/éjszakás kapcsolataim voltak kivétel az első de ott a lány nyomult.Tudnátok segíteni?Szerintem szerelmes vagyok mert még soha nem éreztem ilyet.Ötletek?Tanácsok?
Hogy hol lehet sütizni? Amsterdamban! :) Olyan jó sütit azóta nem ettem. Ütött. :)
"Lenne kedved eljönni velem valahova? Mondjuk beülhetnénk valahova teázni!" Ennyi. Ha elmegy, akkor már érdeklődik irántad.
Ne viselkedj úgy vele, mint egy baráttal, érezze, hogy te ezt komolyabban gondolod.
Dicsérd meg, stb. De ne az olyan sablonos dumákat told, hogy de szép a szemed, meg gyönyörű a hajad, amit már minden lány hallott ezerszer. Keress rajta valami egyedit, és azt emeld ki, legyen az egy egyedi ruhadarab, festett köröm, stb.
Néha-néha elvétve érintsd meg, pl. ha megdicséred a festett körmét, kérdezd meg, megnézheted -e, aztán fogd meg a kezét, ilyenek.
A lényeg hogy ne parázd túl, abból csak baj van. Nem tudom, hogy te mennyire bírod, de én utoljára bedobtam egy felest randi előtt, hogy felszabadultabb legyek, mert tényleg tetszett a lány, és nem akartam rágörcsölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!