Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ismertek olyan lányt, aki így volt vagy akár ti voltatok így, hogy 20-25 éves korotokig azt hittétek heterók vagytok, de valami kapcsán mégis kiderült, hogy biszexuálisak vagytok?
16 évesen megcsókolt a barátnőm.Nagyon maradandó élmény volt.
Huszonévesen próbáltam keresni lányt de béna voltam.
30 évesen kicsit összemelegedtem egy barátnőmmel.Ott már volt simogatás, kézzel izgatás.
Aztán kb.37 évesen szintén egy barátnőmmel voltam.Én kielégítettem kézzel szájjal de elég részeg voltam és csak tudom, hogy megtörtént de az érzésre nem emlékszem.
Most 40 vagyok, nagyon vágyom rá, hogy megélhessem teljesen milyen egy lánnyal.
Biszexnek vallom magam, viszont párkapcsolatot nem, csak szexet tudok elképzelni nővel.
4-es, amit leírtál, az nagyjából az én történetem is :)
18 évesen megcsókolt a legjobb barátnőm, és akkor nagyot fordult minden.
De már előtte is, és utána még gyakrabban éreztem valami erős kötődést néhány nő irányába. Viszont soha semmi nem volt ezekből, mert elnyomtam magamban az érzést, és folyamatosan győzködtem magam, hogy ez nem egy vágy, hiszen hetero vagyok.
33 évesen, nagyjából mostanra tudom kimondani magamról, hogy biszexuális vagyok.
Sosem voltam nővel, és nem is tudok párkapcsolatot elképzelni, legfeljebb egy kalandot.
Én kb fél-egy éve érzem úgyhogy a lányokhoz vonzódom. Nem érzek szégyent vagy bármi rosszat ezzel kapcsolatban. :)
Azt nem tudom hogy miért most jött ez.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!