Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiatalkorú börtönben is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalkorú börtönben is vannak biszexuálisak?

Figyelt kérdés
Mármint hogy lányokkal is dugtak, de ugye a börtönben nem vonakodnak attól hogy megszopassák a másik srácot.

2017. jan. 8. 17:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
nem csak hogy szopatnak, de megy keményen a seggbe kuki is.
2017. jan. 8. 17:52
 2/25 anonim ***** válasza:
97%
Ott nem nagyon van mas lehetoseg. Ajanlom youtuberol a bebukottak cimu filmet
2017. jan. 8. 17:53
 3/25 anonim ***** válasza:
96%
Fiatalkoruak bortonerol szolo dokumentumfilm
2017. jan. 8. 17:53
 4/25 anonim ***** válasza:
90%
Ami a börtönben megy annak nem sok köze van a szexualitáshoz...
2017. jan. 8. 17:58
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
biztos hogy vannak de azok már a börtön előtt azok voltak. Ha megdugsz valakit a börtönben, az nem azért van, mert meleg/bi lettél, hanem azért mert nincs más választásod a szexre, illetve így becsicskítod hogy tudja hol a helye. ezt én filmekből tudom, nem tudom mi megy valójában főleg nem a fiatalkoruak börtönében
2017. jan. 8. 18:16
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Vannak.
2017. jan. 8. 18:35
 7/25 anonim ***** válasza:
58%
# 6 Olyan aki nem meleg/bi nem fog férfit dugni. Mi viszi rá, hogy más férfi seggébe be tegye? Ha már beteszi, nem hetero.
2017. jan. 8. 19:06
 8/25 anonim ***** válasza:
68%

Folytatnám, szerintem nőhiány erre nem indok, én közösülnék önszántamból férfivel csak mert nincs nő.

Azt viszont el tudom képzelni, hogy azzá válnak. A börtönökben a köcsögök közül nagy az esély, hogy később meleggé, prostikká válnak. Ugyan így az intézetiek közül is magas a bik, melegek száma.

2017. jan. 8. 19:08
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
7...Ha téged lecsuknának 20 évre, te is átgondolnád a dolgokat. Attól még nem meleg mindenki a börtönben és nem hiszem hogy örömmel csinálják de ha nincs ló jó a szamár is
2017. jan. 8. 19:09
 10/25 anonim ***** válasza:
80%

De ha nem szereznék benne semmi örömöt, akkor értelemszerűen nem csinálnám. 20 év alatt lehet, hogy megváltozna a szexualitásom, ezt nem tudhatom. De rohadtul nem igaz, hogy ha nincs ló jó a szamár is. Legalább is nekem nem. Csak nő kellene, még szopatásra sem kellene férfi. De ezért mondom, hogy MEGÁVLTOZHAT!

Ami valakinek undorító, azt nem csinálja. Márpedig egy heteronak szerintem undorító, hogy egy férfi nyílásába betegye. De mondom, nem tudni mit tesznek a hosszú évek és mit mondanék 20 év múlva..

2017. jan. 8. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!