Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalkorú börtönben is vannak biszexuálisak?
Folytatnám, szerintem nőhiány erre nem indok, én közösülnék önszántamból férfivel csak mert nincs nő.
Azt viszont el tudom képzelni, hogy azzá válnak. A börtönökben a köcsögök közül nagy az esély, hogy később meleggé, prostikká válnak. Ugyan így az intézetiek közül is magas a bik, melegek száma.
De ha nem szereznék benne semmi örömöt, akkor értelemszerűen nem csinálnám. 20 év alatt lehet, hogy megváltozna a szexualitásom, ezt nem tudhatom. De rohadtul nem igaz, hogy ha nincs ló jó a szamár is. Legalább is nekem nem. Csak nő kellene, még szopatásra sem kellene férfi. De ezért mondom, hogy MEGÁVLTOZHAT!
Ami valakinek undorító, azt nem csinálja. Márpedig egy heteronak szerintem undorító, hogy egy férfi nyílásába betegye. De mondom, nem tudni mit tesznek a hosszú évek és mit mondanék 20 év múlva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!