Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn a lány mikor ismerkednék vele nem válaszol az első rövid bemutatkozós levélre. Mennyi esély van, fotókat kicserélve, hogy meggondolja magát ?
Figyelt kérdés
jún. 14. 12:18
2/14 anonim válasza:
Semennyi. De ettől függetlenül tegyél fel jobb fotókat, ha eredményeket akarsz. Átlagos fotók nem jók hacsak nem vagy extra jóképű, menj el csináltatni képeket.
3/14 anonim válasza:
Jobb képek + kreatívabb üzenetek és a legtöbben fognak válaszolni
4/14 anonim válasza:
Miért kéne cserélnem? Ha már egyszer jobbra húzott azt a régi fotók alapján tette 🤷
6/14 A kérdező kommentje:
2 szefi fotót feltölt magáról, 1 sor bemutatkozással, hogy "írj bátran" :)
Erre írj neki levelet, kreatívat. Egyikbe házfalnál fotózta magát, másikban autóban ül. Majd az ilyenek válaszolnak neked, ha akciófilm szintű képek, többit győzd kivárni.
jún. 14. 13:19
7/14 anonim válasza:
6# Sírba tesz ez az "írj kreatívat". Ha nem tetszel neki, úgysem válik be csak nevetséges leszel. Nekem ez annyira gáz hogy elmondani sem tudom. Lehet, nem nekem való ez az egész műfaj, cáfoljatok meg..F
8/14 anonim válasza:
#7: Akkor ismerkedj személyesen ahelyett, hogy hisztiznél amiatt, hogy mennyire szarok a társkeresők. 4x annyi lány van rajtuk. Ha te a héten 86.-ként írsz valakire, hogy "Szia. Xy vagyok, szimpatikus vagy. Van kedved ismerkedni?" akkor ne csodálkozz, ha leszarnak. Az élet minden területére igaz, hogy ha nem tudsz alkalmazkodni, akkor alul maradsz. Ez ezekre a felületekre is igaz. Azzal nem tudsz mit kezdeni, hogy sokszorosa a férfi felhasználók száma a női felhasználók számához képest. Azzal, hogy magadból mit mutatsz és hogyan kezdeményezel, azzal viszont igen.
9/14 anonim válasza:
8# Nem ezen múlik, erre akartam utalni. Aki kreatív dumát lök, annak sem írnak mindig vissza. Társkeresőn kinézet számít, ahhoz meg álságos azt kérned, hogy alkalmazkodjak. Vagy jól nézel ki, vagy nem.
10/14 anonim válasza:
Tapasztalatból beszélek. És én is voltam hasonló véleményen régebben, mint most te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!