Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőn a lány mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn a lány mikor ismerkednék vele nem válaszol az első rövid bemutatkozós levélre. Mennyi esély van, fotókat kicserélve, hogy meggondolja magát ?

Figyelt kérdés
jún. 14. 12:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%
10# Nem arról van szó, hogy ne érteném vagy ne értenék egyet azzal amit mondasz, csak nekem ez így nem megy. Mihez alkalmazkodjak? Én pontosan tudom, hogy működnek a társkeresők, hogy több a férfi és hogy lejt a pálya a nők felé (értsd jól: több lehetőségük van válogatni) De tudod, nem csak rajtad áll ám a dolog. Nagyon sokat számít, milyen a lány személyisége vagy az adott hangulata, lelkiállapota. Nem mindenki ugyanazt a típusú flörtölést szereti és ez sem állandó dolog, hanem változó. Lehet egy lány olyan időszakban, amikor jobban vevő a hülye dumámra, de lehet hogy épp nem! Ezt nem tudhatod... Ez csak akkor derül ki, miután ráírsz. Ha szimpatikus vagy első benyomás alapján, onnantól nem azon fog múlni, hogy mennyire menő vagy egyedi a szöveg, amit nyomok. És a fotó. Ők is azt nézik meg. Társkeresőn nincs más inger, ami ér, csak a fotó, a leírás na meg a beszélgetés, de odáig el kell jutni. És nincs olyan sem, hogy nyerő fotó, mivel a fotódba mindenki azt lát bele, amit akar.
jún. 14. 16:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem nagy, de ha sokkal jobbak az új képek, azért van némi esély. De nagy valószínűséggel szimplán nem tetszel neki.
jún. 16. 22:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Igazolvány képet küldtem...
jún. 17. 08:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az igazolványkép eléggé igénytelen képet fest az emberről. "Állambácsi már megcsinátta, tök jó, nem kell energiát belefeccölnöm, jeeeee". Lehet, hogy ezzel már eleve leírtad magad. Igényes, természetes képekkel lehet még próbálkozni, de nem nagy az esély.
jún. 17. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!