Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odaadta a telefonszámát, írtam neki, miért nem válaszol?
Figyelt kérdés
Szemeztem egy sráccal és odaakartam adni neki a telefonszámom, de ő megelőzött és odaadta ő. Írtam is neki aznap, de lassan 1 napja nem válaszolt. Zavar és fura, mit gondoltok?2023. aug. 1. 16:05
1/12 anonim válasza:
Nincs ideje, nem érdekled annyira.
2/12 A kérdező kommentje:
Ő jött oda hozzám, ez nem üti egymást?
2023. aug. 1. 16:15
3/12 anonim válasza:
Kamu számot adott és azért, mert észrevette, hogy bámulod. Így tudott tőled a legkönnyebben megszabadulni.
4/12 anonim válasza:
Nekem csak olyan cetlit adtak amin az volt: ne nézz rám te fekete rigó .
6/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom minek tettem fel ezt a kérdést, pont ide🤣
2023. aug. 1. 16:48
7/12 anonim válasza:
Figyelj ha rám írsz eskü visszaírok 😀 becsszó
Ő valószínű csak szórakozott.
8/12 anonim válasza:
#2: Hát egyrészt mindenkinek arra van ideje, amire szakít is időt, nagyon kevés olyan eset van, amikor tényleg nincs lehetősége visszaírni, valami fontosabb miatt. Ami még eszembe jut az az, hogy játszmázik és nehogy azt hidd, hogy ő annyira istenít téged, hogy azonnal visszaír. Ha meg tényleg nem érdekled annyira, mert van más is a képben, akkor nem tudom minek adta oda egyáltalán.😅
9/12 anonim válasza:
Biztos aznap még 10csajnak adta oda,és volt nálad jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!