Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki társkeresőkön soha semmire nem válaszol, amit számára nem tetsző emberek írnak, az szinte biztos, hogy emberileg egy szar alak?
Miért lenne az?
Nem tetszik neki, nem fordít rá időt-energiát.
Ez a valós életben is így van.
Neked tetszik, írsz neki.
Neki nem tetszel, nem válaszol, kitér.
Hát, amikor kint van a profilomban az, hogy mit keresek, és rámírnak úgy, hogy egyáltalán nem tartoznak abba a kategóriába...
Letiltani sincs kedvem őket, simán csak nem írok vissza.
Az ilyenekről derül ki 2 másodperc alatt, hogy akkor se válaszolnak, ha a másik tökéletesen megfelel a leírtaknak.
Értelmes ember nem mond ilyet másokra, hogy "sz.r alak" !
Még akkor sem, ha megsértik.Előbb a saját lelkedben tegyél rendet,utána próbálkozz majd tovább !
Írom ezt ismét egyedüliként,többször koppant melegként.
Mindenkiben van valami értékes ,csak nyilván más - más ember felé.Erővel, nyomulással felesleges ismerkedni, ott már úgysem jönne semmi jó.
Egy példa, máshonnan...Ha valaki házat akar venni,akkor annak a legszebb,legjobb kialakítású lakást is hiába kínálják fel. Türelmesen vár, amíg a ház, az elképzelt ház felbukkan.
Csatlakozom az elottem szolohoz, szintem sokat (sot csak) koppantkent, hogy nem szabad ennyire belefordulnod ebbe a dologba.
A redditen futottam bele egy ide illo videoba, amiben a Kovacsovics Fruzsina mondta az istenestbe, hogy “ha valaki nem akar teged igazan, akkor igazabol semmit nem tehetsz azert, hogy akarjon, es a jo resze, hogy NEM IS KELL”. Amikor egy crush nem ir vissza, az nem azert van, mert o 💩vagy te vagy az. Eloben siman lehet hogy egybol oda lenne erted. Ezek az appok a vizualitasra mennek ra, setobb, nem szabad beloluk kovetkezteteseket levonni. Tovabb kell lepni es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!