Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csinaljak!!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak!!?

Figyelt kérdés

48 éves vagyok!

Gyerekoromban volt meleg élményem osztálytársammal pár éven keresztül napi rendszerességgel aztán elsodródtunk egymás mellől!

26 évet éltem heteró házasságban az elején még ment a sex de most ott tartunk hogy válunk!

Sportolok és a csapatból tatszik valaki!

De nagyon nagyon fiatal(14) még!

tegnapelőtt 18:11
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

Ez kamu.

Már háromszor kérdeztem valamit de nem válaszol. Persze a többi semmire meg írsz.

tegnap 20:35
 32/44 A kérdező kommentje:

31

Ne haragusj mit kérdeztél??

tegnap 20:46
 33/44 anonim ***** válasza:
70%

Mindegy.

Ha nem lenne a kérdés kamu akkor válaszoltál volna.

Próbáltam én hülye segíteni.

tegnap 20:52
 34/44 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon gyorsan feletsd el.
tegnap 21:04
 35/44 A kérdező kommentje:

34

Az a tervem sajnos el kell de nem leaz egyazerű mert találkozom vele rendszeresen!

tegnap 23:02
 36/44 anonim ***** válasza:
37%

Nincs ilyen

ma 05:35
 37/44 anonim ***** válasza:
Egyébként lehet, hogy félreérted. Biztos kedvel, felnéz rád, de attól még nem akar veled dugni! Nyilván te se éveken át tartó kapcsolatot és szerelmet tervezel egy 14 évessel 48 éves létedre.. Ha igen ott már nem kis bajok vannak!
ma 08:59
 38/44 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy milyen indittatásból nézrám néhe úgy ahogy de rendesen zavarba ejt!

A kapcsolat az meg szerintem mindenkinél máshogy van van akinél hosszabb van akinél rövidebb az élet hozza!

Nem értem azzal mi a baj!

ma 09:11
 39/44 anonim ***** válasza:

Te milyen vagy, hogy nézel ki? :)

ma 09:18
 40/44 A kérdező kommentje:

170 cm szerintem átlagos tesalkatú!

ma 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!