Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csinaljak!!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak!!?

Figyelt kérdés

48 éves vagyok!

Gyerekoromban volt meleg élményem osztálytársammal pár éven keresztül napi rendszerességgel aztán elsodródtunk egymás mellől!

26 évet éltem heteró házasságban az elején még ment a sex de most ott tartunk hogy válunk!

Sportolok és a csapatból tatszik valaki!

De nagyon nagyon fiatal(14) még!

tegnapelőtt 18:11
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

20-as

Nem kamu kérdés sajnos!

De van józan eszem és magam is úgy gondolkodom ahogy ti es nem fogok semmit csinálni, nem akarok magamnak rosszat,sem rács mögé kerülni!

Majd valahogy kiheverem, csak nehogy ő kezdjen valamit mert akkor megőrülök!

17-es

Nem egyedül neveli az anyukája, teljes a család!

tegnap 18:46
 22/44 anonim ***** válasza:
68%

Ha nem kamu lenne, akkor tudnád, hogy ezért nem kerülsz rács mögé. (ha nem erőszakolod meg)

De érdekes módon arra sem reagáltál, hogy lehet egy csapatban egy 14 éves egy 48 évessel...

És nem mindenki tanácsolta, hogy hagyd.

tegnap 19:01
 23/44 A kérdező kommentje:
22-es az úgy lehet hogy ez egy amatőr csapat éa nincs korosztyály határ, amúgy meg kibasuott ügyes a srác!
tegnap 19:44
 24/44 A kérdező kommentje:

22-es

De ha lenne valami és a szülei feljelentenek akkod igen!!??

tegnap 19:45
 25/44 A kérdező kommentje:
Egÿebként meg vannak olyn kérdések amihez egystlen egy komment sem jön a kérdezőtől hidd el nem olyan könnyü helyzEtben vagyok, nagyon szar!!!!!!
tegnap 19:47
 26/44 anonim ***** válasza:

De miért vagy nem könnyű helyzetben?

tegnap 19:50
 27/44 anonim ***** válasza:
59%
24: Nem. Betöltötte a 14-et, szabadon dönthet, hogy kivel mit csinál. (Ha nincs erőszak) Nem foglalkoznának a feljelentéssel, ha tennének is a szülők.
tegnap 19:55
 28/44 A kérdező kommentje:

27-es

És akkor mi van ha azt modja, hogy volt erőszak!

Akkor beszoptam mi!!

tegnap 20:10
 29/44 anonim ***** válasza:
Azt mondhatja egy 30 éves is...innentől nem kor, hanem bizalom kérdése.
tegnap 20:19
 30/44 A kérdező kommentje:

29

Ez mondjuk igaz!

tegnap 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!