Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha beteg a párom és durva szexhiányom van?
Figyelt kérdés
Sajnos az egészségügyi és lelki állapota nem teszi lehetővé, hogy análisan együtt legyünk. A szopás még nem is annyira, de a behatolás borzasztóan hiányzik. Akárhányszor kiverem az nem igazi. Nem tudnék tükörbe nézni ha megcsalnám, de kikészít, hogy belátható időn belül nem tudok vele szexelni. Még mielőtt félreértene valaki az egészsége és nem a vágyaim a legfontosabb, de nagyon nehéz így.okt. 29. 14:32
1/11 steven95 válasza:
Vegyél egy fleshlightot/maszturbátort.
(Ami pedig a kérdéseddel kapcsolatban felmerül egy normális emberben, azzal nem akarok most foglalkozni.)
2/11 A kérdező kommentje:
Én vagyok az aktív. Van elég baja és fájdalma. Nem szeretném ezzel terhelni, hogy már pedig baszni akarok!
okt. 29. 15:38
3/11 anonim válasza:
Szopatni se tudod, az se tudja áthidalni? Szerintem meg ne kúrj félre, ki lehet bírni, pontosabban: ha tényleg oda vagy érte, ki kell bírnod. Bármikor jöhet az életben egy olyan helyzet, pl. aranyér, ami miatt tartósan nem tudod megrakni.
4/11 anonim válasza:
Sose legyen nagyobb gondod az életben .
A b.szás nem létszükséglet, lehet besértődni .
5/11 Nemtomfantom válasza:
Átérzem a helyzetedet, mert én is voltam pont ugyanilyen szituációban évekkel ezelőtt, DE(!!!), ha tényleg a párod, tehát lélekben teljesen melletted van és te is mellette, akkor nem ez a legfontosabb, hogy behatolásos szex legyen, hanem hogy a másikat támogatod a gyógyulásában. Amúgy meg nagyon kreatívvá lehet tenni úgy is a szexuláis együttlétet, hogy abszolút nem hiányzik mellé a behatolás, hidd el.
6/11 anonim válasza:
Ha nem a seggével van baja nem értem...
7/11 A kérdező kommentje:
Nyíltan nem szeretném leírni, de kezelésekre jár, ami rengeteg rosszulléttel jár…
okt. 30. 22:12
8/11 anonim válasza:
Jajj istenem.. szegény párod.. szenved, fájdalmai vannak. Te pedig csak a szexre tudsz gondolni még ilyenkor is.
9/11 anonim válasza:
4~ De te pedig nem vagy megértő, erre nincs szükség! Világosan elmondta, hogy nem akarja megcsalni és mit tanácsolnánk.
10/11 anonim válasza:
8~ Te is eltúlzod talán. Ha nem szeretné, már megcsalta volna és elhagyta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!