Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van még valaki, akinek hasonló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még valaki, akinek hasonlóan hozzám “sportnadrág”/melegítő fétise van? A poliészter anyagú melegítő nadrágokra gondolok, de annyira izgat, hogy ha csak képen meglátom, már felizgulok, nemhogy egy jó pasin! Mennyire beteg fétis ez? 😄

Figyelt kérdés

júl. 28. 18:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Ja😉
júl. 28. 21:22
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem a textilre izgulok, hanem ami alatta van. :)
júl. 28. 21:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól mutat benne a nagy szerszám:)
júl. 29. 01:51
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyuri te vagy az? 😆
júl. 29. 09:37
 5/16 frot ***** válasza:
100%
Engem izgat. Lehet ezzel fűszerezni a szexet, mert két ilyen anyagú nadrág kellemesen csúszik egymáson, tehát jó játék is lehet belőle. :)
júl. 29. 13:16
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos Gyuri az
júl. 29. 13:22
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem Gyuri vagyok, nem tudom ki az a Gyuri! Viszont érdekelne, hogy ki az, és milyen kérdéseket tett fel, ha ez alapján azt hittétek, Gyuri vagyok😄
júl. 29. 13:53
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Passzos sportnadrágokra gondolsz?
júl. 29. 14:07
 9/16 A kérdező kommentje:

8-as

Nem, nem a passzosokra, épp ellenkezőleg! A bő, laza, lezser szabadidő nadrágokra!

Aminek olyan az anyaga, mint a fürdőshortoknak. Ezekben gyakran van belül hálós bélés. Az a gyorsan száradó, légáteresztő!

Engem marhára felizgat, szerintem nagyon férfias! :)

júl. 29. 23:45
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem nevezném betegnek, ez egy ismert dolog ebben a témában. Nézegesd a Twinkx oldalát :D Nyilván cipő is kell hozzá, ez a része engem jobban érdekel.
júl. 30. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!