Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki, akinek hasonlóan hozzám “sportnadrág”/melegítő fétise van? A poliészter anyagú melegítő nadrágokra gondolok, de annyira izgat, hogy ha csak képen meglátom, már felizgulok, nemhogy egy jó pasin! Mennyire beteg fétis ez? 😄
Figyelt kérdés
júl. 28. 18:59
2/16 anonim válasza:
Én nem a textilre izgulok, hanem ami alatta van. :)
3/16 anonim válasza:
Nagyon jól mutat benne a nagy szerszám:)
5/16 frot válasza:
Engem izgat. Lehet ezzel fűszerezni a szexet, mert két ilyen anyagú nadrág kellemesen csúszik egymáson, tehát jó játék is lehet belőle. :)
7/16 A kérdező kommentje:
Nem Gyuri vagyok, nem tudom ki az a Gyuri! Viszont érdekelne, hogy ki az, és milyen kérdéseket tett fel, ha ez alapján azt hittétek, Gyuri vagyok😄
júl. 29. 13:53
9/16 A kérdező kommentje:
8-as
Nem, nem a passzosokra, épp ellenkezőleg! A bő, laza, lezser szabadidő nadrágokra!
Aminek olyan az anyaga, mint a fürdőshortoknak. Ezekben gyakran van belül hálós bélés. Az a gyorsan száradó, légáteresztő!
Engem marhára felizgat, szerintem nagyon férfias! :)
júl. 29. 23:45
10/16 anonim válasza:
Nem nevezném betegnek, ez egy ismert dolog ebben a témában. Nézegesd a Twinkx oldalát :D Nyilván cipő is kell hozzá, ez a része engem jobban érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!