Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csinaljak!!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lacko19761015La kérdése:

Mit csinaljak!!?

Figyelt kérdés

48 éves vagyok!

Gyerekoromban volt meleg élményem osztálytársammal pár éven keresztül napi rendszerességgel aztán elsodródtunk egymás mellől!

26 évet éltem heteró házasságban az elején még ment a sex de most ott tartunk hogy válunk!

Sportolok és a csapatból tatszik valaki!

De nagyon nagyon fiatal(14) még!

dec. 26. 18:11
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
69%

“ Nem értem azzal mi a baj!”

Na látod ez a baj! 😌 Nem tudom elhinni, hogy egy 48 évesnél 26 év házassággal a háta mögött még kérdés, hogy kezdjen-e egy 14 évessel.. Vagy szimplán egy provokatív kérdés egy unatkozótól.

dec. 28. 09:31
 42/47 anonim ***** válasza:

Miért nem beszélgetsz vele?

Nem kellene direkt lenni, de úgy is sok minden kiderülhetne a szándékairól.

dec. 28. 10:41
 43/47 A kérdező kommentje:

Ha visszanézed a válaszaimat abban leírtam, hogy el fogom engedni de nem lesz egyszerü!

dec. 28. 10:54
 44/47 anonim ***** válasza:
25%
:(
dec. 28. 11:35
 45/47 anonim ***** válasza:
70%

Nézd, lehet hogy tetszel neki, vagy a szexualitását most fedezi fel és simán akár fantáziálhat rólad is. Nem tudni.

De egy 14 éves gyereket még nem kell bevezetni a melegszexbe, pláne egy közel ötven évesnek kellene távol maradnia tőle. Ez egyébként neked sem tenne jót mentálisan, neki meg végképp nem.

dec. 28. 19:37
 46/47 anonim ***** válasza:
11%

45: olyan szépen mondjátok vissza a leckét

De észérvet még egyszer sem olvastam.

dec. 28. 19:55
 47/47 A kérdező kommentje:

Tudod elolvasgattam itt némelyik kérdésre a válaszokat és hát igen kikerekedett néha a szemem, amikor azt írta némelyik, hogy 12-13 évesem már elveszítette a szűzességét!

Nem azt mondom,hogy én fogom neki elvenni, és ha visszaolvasod a válaszaimat abban pontosan benne van, hogy épp az ellenkezőjét azeretném csinálni!

El szeretném és el is fogom engedni, de nem egyazerü merr egy héten egyszer biztosan találkozunk!

dec. 28. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!