Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak!!?
48 éves vagyok!
Gyerekoromban volt meleg élményem osztálytársammal pár éven keresztül napi rendszerességgel aztán elsodródtunk egymás mellől!
26 évet éltem heteró házasságban az elején még ment a sex de most ott tartunk hogy válunk!
Sportolok és a csapatból tatszik valaki!
De nagyon nagyon fiatal(14) még!
“ Nem értem azzal mi a baj!”
Na látod ez a baj! 😌 Nem tudom elhinni, hogy egy 48 évesnél 26 év házassággal a háta mögött még kérdés, hogy kezdjen-e egy 14 évessel.. Vagy szimplán egy provokatív kérdés egy unatkozótól.
Miért nem beszélgetsz vele?
Nem kellene direkt lenni, de úgy is sok minden kiderülhetne a szándékairól.
Ha visszanézed a válaszaimat abban leírtam, hogy el fogom engedni de nem lesz egyszerü!
Nézd, lehet hogy tetszel neki, vagy a szexualitását most fedezi fel és simán akár fantáziálhat rólad is. Nem tudni.
De egy 14 éves gyereket még nem kell bevezetni a melegszexbe, pláne egy közel ötven évesnek kellene távol maradnia tőle. Ez egyébként neked sem tenne jót mentálisan, neki meg végképp nem.
45: olyan szépen mondjátok vissza a leckét
De észérvet még egyszer sem olvastam.
Tudod elolvasgattam itt némelyik kérdésre a válaszokat és hát igen kikerekedett néha a szemem, amikor azt írta némelyik, hogy 12-13 évesem már elveszítette a szűzességét!
Nem azt mondom,hogy én fogom neki elvenni, és ha visszaolvasod a válaszaimat abban pontosan benne van, hogy épp az ellenkezőjét azeretném csinálni!
El szeretném és el is fogom engedni, de nem egyazerü merr egy héten egyszer biztosan találkozunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!