Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagyon nehéz helyzetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nehéz helyzetben vagyok mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek egy srácot, azonban mindketten pszichiátriai kezeltek vagyunk. Annyi van hogy én önálló vagyok, ő pedig anyukájától függ, amikor nekem válaszol messengeren akkor az anyukájával megbeszélni. A probléma az, hogy ha kimondom hogy szeretem, akkor elveszthetem mind az ő, mind az anyukája szeretetét, mert lehet nem tolerálják az ilyesmit. De csak úgy könnyebbülnék meg lelkileg ha kimondanám. De akkor a barátság is odaveszhet. A betegség az meg csak hab a tortán. Mit csináljak?
szept. 9. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Bármit mondanak a hangok, nem kell megölnöd Frank Drebint!

Egyébként akinek anyucival kell az ilyet megbeszélni, az alkalmatlan kapcsolatra. Ha össze is jöttök, az édeshármas lesz, anyuka fog mindenre igent vagy nemet mondani, vétózni, ha úgy tartja kedve.

Egy kapcsolathoz két teljes ember kell, gyógyuljatok meg, függetlenedjetek, aztán lehet újrapróbálkozni.

szept. 9. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Segítene mindkettőtök diagnózisa, mert nem mindegy hogy bipolár, borderline, sima depresszió vagy skizofrénia.
szept. 9. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Gyógyulj meg, utána ismerkedj.

És már kiírtad ezt a kérdést.

szept. 9. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!