Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes így belemennem egy meleg kapcsolatba?

Annyi van bennem hogy visszatero almaimba smarolok azzal aki tetszik de mast nem csinalok
Kozeledett felém de eltoltam magamtol és azt ereztem hogy én ezt nagyon nemakarom

"Érdemes így belemennem egy meleg kapcsolatba?
...bűntudatom van miután elélveztem.. Valószínűleg szex közben is ezt érezném.."
Akkor minek mennél bele? Hogy ne csak neked legyen sz.r, hanem a másiknak is? Először pakold rendbe az agyad, döntsd el végre mit akarsz. Ha fasz(i)t akarsz, akkor hagyd a p.csába a bűntudatodat, sz.rd le a hülyeségeidet, lépj túl rajta, ha meg ragaszkodsz a hülye bűntudatodhoz, akkor ne kezdjél faszival addig, míg saját magaddal se vagy rendben. Ne csessz ki a másikkal, hogy neki kelljen lelkileg összevakarni téged minden alkalom után, mert annyira a padlón vagy. Ha faszizni akarsz, akkor meg szedd össze a tökeidet és magasról sz.rd le, hogy ki mit gondol rólad vagy arról, hogy b.zi vagy. Csak így lehet túllépni azon a hülye bűntudaton. Ezen mindanniyan átestünk. (Kivéve a 3,5 pipás, aki még mindig vergődik.) Semmi gond nincs azzal, ha valaki meleg. Ebben az országban legalább 2-300 ezren vagyunk még rajtad kívül. Biszexekkel együtt meg kb. félmillióan. Nem vagy ezzel egyedül. Senki nincs ezzel egyedül. Irgum-burgum répakrém, más is b.zi, nem csak én. Szinte minden családnak vagy minden második családnak van egy meleg vagy biszex tagja, vagy ha nem is közvetlen családtag, akkor unokatestvér, nagybácsi, nagynéni. Tessék lesz.arni a hülye félelmeiteket, hogy ki mit gondol rólatok. Mindenki foglalkozzon a saját dolgával és kész. Szedjétek össze a tökeiteket. És szeressétek azt, akit akartok! Senkinek semmi köze hozzá, mondjon ki mit akar.

Folyt.
Aztán ha már az agyad rendben van és nem érdekel, hogy ki mit gondol meg ki mit mond rólad, na akkor kezdjél el pasizni. Amikor már eldöntötted, hogy mit akarsz és biztosan tudod. Meg még készen is állsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!