Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Érdemes így belemennem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes így belemennem egy meleg kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Szeretnék végre férfival is kapcsolatban lenni, szerintem menne is. Viszont mikor maszturbálás közben férfire gondolok akkor mindig bűntudatom van miután elélveztem.. Valószínűleg szex közben is ezt érezném.. A szex fontos része a kapcsolatnak és ha az nem jó akkor a kapcsolat sem lesz az.. Érdemes így kapcsolat céljából ismerkednem?
dec. 18. 16:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
0%
Ha meleg lennél akkor nem undorodnál a férfiakkal/fiúkkal való szextől hanem egyenesen kívánnád azt valamilyen formában. Te pedig beismerted, hogy szexuálisan sehogy nem tudnak a fiúk felizgatni, csak látványra, érzelmileg jönnek be. Tehát aszexuális vagy, mégpedig homoromantikus és nem pedig homoszexuális, akárhogy is szeretnéd annak hinni magad. Az aszexuálisok léteznek, nem mesebeli kitalált emberek. Fogadd el, hogy az vagy és nem meleg.
dec. 19. 20:21
 42/73 A kérdező kommentje:
Ember.. mit nem lehet érteni? Izgatnak a férfiak, fel áll rájuk. Akkor undorodik ettől mikor elélvezek. Mit nem lehet ezen érteni? Ezen szerintem a melegek 90%-a keresztül ment
dec. 19. 21:26
 43/73 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem neked szólt a 20:21-es komment, hanem a 18:26-os válaszolónak akinek három és fél pipája van.
dec. 19. 21:34
 44/73 A kérdező kommentje:
Örülnék ha az én ügyemmel foglalkoznánk..
dec. 19. 21:57
 45/73 anonim ***** válasza:
Kipróbáltad már azt ami eddig szóba került? Nem viccből lett az megemlítve.
dec. 19. 22:05
 46/73 anonim ***** válasza:
0%

Annyi van bennem hogy visszatero almaimba smarolok azzal aki tetszik de mast nem csinalok

Kozeledett felém de eltoltam magamtol és azt ereztem hogy én ezt nagyon nemakarom

dec. 20. 09:38
 47/73 anonim ***** válasza:
0%
Meg amig fantaizalok rola addig oke de ha igazabol hozzam akarna erni valaki azt már nagyon nem akarnám
dec. 20. 09:39
 48/73 anonim ***** válasza:
29%
Már meg lett válaszolva a kérdésed többször is, ha bűntudatod van maszti közbe akkor nem érdemes kapcsolatot kezdeményezni
dec. 20. 09:42
 49/73 anonim ***** válasza:
56%

"Érdemes így belemennem egy meleg kapcsolatba?

...bűntudatom van miután elélveztem.. Valószínűleg szex közben is ezt érezném.."

Akkor minek mennél bele? Hogy ne csak neked legyen sz.r, hanem a másiknak is? Először pakold rendbe az agyad, döntsd el végre mit akarsz. Ha fasz(i)t akarsz, akkor hagyd a p.csába a bűntudatodat, sz.rd le a hülyeségeidet, lépj túl rajta, ha meg ragaszkodsz a hülye bűntudatodhoz, akkor ne kezdjél faszival addig, míg saját magaddal se vagy rendben. Ne csessz ki a másikkal, hogy neki kelljen lelkileg összevakarni téged minden alkalom után, mert annyira a padlón vagy. Ha faszizni akarsz, akkor meg szedd össze a tökeidet és magasról sz.rd le, hogy ki mit gondol rólad vagy arról, hogy b.zi vagy. Csak így lehet túllépni azon a hülye bűntudaton. Ezen mindanniyan átestünk. (Kivéve a 3,5 pipás, aki még mindig vergődik.) Semmi gond nincs azzal, ha valaki meleg. Ebben az országban legalább 2-300 ezren vagyunk még rajtad kívül. Biszexekkel együtt meg kb. félmillióan. Nem vagy ezzel egyedül. Senki nincs ezzel egyedül. Irgum-burgum répakrém, más is b.zi, nem csak én. Szinte minden családnak vagy minden második családnak van egy meleg vagy biszex tagja, vagy ha nem is közvetlen családtag, akkor unokatestvér, nagybácsi, nagynéni. Tessék lesz.arni a hülye félelmeiteket, hogy ki mit gondol rólatok. Mindenki foglalkozzon a saját dolgával és kész. Szedjétek össze a tökeiteket. És szeressétek azt, akit akartok! Senkinek semmi köze hozzá, mondjon ki mit akar.

dec. 20. 15:18
 50/73 anonim ***** válasza:
56%

Folyt.

Aztán ha már az agyad rendben van és nem érdekel, hogy ki mit gondol meg ki mit mond rólad, na akkor kezdjél el pasizni. Amikor már eldöntötted, hogy mit akarsz és biztosan tudod. Meg még készen is állsz rá.

dec. 20. 15:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!