Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Érdemes így belemennem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes így belemennem egy meleg kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Szeretnék végre férfival is kapcsolatban lenni, szerintem menne is. Viszont mikor maszturbálás közben férfire gondolok akkor mindig bűntudatom van miután elélveztem.. Valószínűleg szex közben is ezt érezném.. A szex fontos része a kapcsolatnak és ha az nem jó akkor a kapcsolat sem lesz az.. Érdemes így kapcsolat céljából ismerkednem?
dec. 18. 16:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:

Ettől még továbbra is olyan furcsa ez. Nem tudok arról, hogy a heterók éreznének-e ilyesmit mikor ők akarnak belemenni egy kapcsolatba. Szerintetek ők éreznek bűntudatot akkor?

Nálam a dolgok mindig is úgy működtek (még kisgyerekkoromban is), hogy látnom kellett az okokat, hogy ez meg az ettől meg attól rossz, ennyi meg annyi kárt okoz ezeknek meg azoknak és ezért szégyelnivaló stb. Ha nem okoz kárt és nincs semmi gyalázatos abban, hogy bizonyos ételeket nem szeretünk és helyettük mást kívánunk meg, akkor ugyanúgy nem kéne problémásnak kezelni a melegséget sem.

dec. 19. 08:41
 12/73 anonim ***** válasza:
56%

8:41

Nem rossz hasonlat, bár szerintem egy kicsit sántít. A srácnak meg attól van bűntudata, hogy egy másik srácra gondolva verte ki. Nem a párkapcsolattól, mivel az nincs neki.

dec. 19. 09:06
 13/73 A kérdező kommentje:
Ez nem folytonos érzés.. csak miután elélvezek. Úgy meg nehéz fenntartani egy kapcsolatot hogy szex közben nem akarok elélvezni, még ha passzív is vagyok.
dec. 19. 09:19
 14/73 anonim ***** válasza:
0%
Még ha másvalakire gondolva elégíti ki magát, akkor is túlzás lenne a reakciójuk. Bár én nem pont erre gondoltam. Itt eddig felmerült az, hogy néhány emberben megvan az a bizonyos "szét tudnám verni"-érzés. Az egyik meg ráadásul rémülten elképedt is azon, hogy milyen "szörnyű dolgot tettek". Ez számomra nagyon extrém. Egyszerűen felfoghatatlan. Azt hinném, hogy az illető nem komplett. Bocsánat, hogy ezt mondom, de szerintem diliházba illő a reakciójuk. Amíg nem foglalkoztam a melegséggel, addig nem is hittem azt, hogy az emberek ennyire irracionálisak tudnak lenni. Nekem ebbe volt nehéz beletörődnöm.
dec. 19. 09:30
 15/73 anonim ***** válasza:
0%

"Ez nem folytonos érzés.. csak miután elélvezek. Úgy meg nehéz fenntartani egy kapcsolatot hogy szex közben nem akarok elélvezni, még ha passzív is vagyok."

Szerintem neked, kérdező, azt kéne csinálnod, hogy tükör elé állsz és az arcodba nézve jó hangosan számonkéred magadtól, hogy mégis mi a fészkes fenének akarja az agyad ezeket az alaptalan butaságokat generálni. Mindezt addig ismételgetve míg sikerül felülkerekednie a tudatos énednek az irracionálison.

dec. 19. 09:35
 16/73 anonim ***** válasza:
0%
Sok mentális probléma van a melegvilágban, ezt mind tudjuk. Inkább örülj neki, hogy valami még visszatart ettől. Akkor aggódj, ha már bűntudat sincs.
dec. 19. 09:40
 17/73 anonim ***** válasza:
66%

9:40

Na, megjött az ügyeletes megmondóember :D Szerencsére a heteroszexuálisok mind-mind egészséges emberek minden tekintetben. Ja, nem egészen.

9:30

Azok a reakciók megdöbbentőek. Vágyik valaki valamire, ami meg is történik, élvezi, majd agresszív lesz. Naná, fedősztorinak így a jó. Sok-sok esetet tudnék mondani.

9:35

Az efféle bűntudatérzés nem irracionális, hanem egy hárítási mechanizmus, ami az emberekben gyárilag benne van.

dec. 19. 10:11
 18/73 anonim ***** válasza:

"Sok mentális probléma van a melegvilágban, ezt mind tudjuk. Inkább örülj neki, hogy valami még visszatart ettől. Akkor aggódj, ha már bűntudat sincs."

Na és azokat a mentális problémákat kik is okozzák? Tán csak nem a többségi társadalom azon tagjai akik a melegséget alattomos, szégyelnivaló, írtandó dolognak akarják beállítani?

Nem is tudom, hogy az ilyen alakok minek akarnak betévedni a homoszexualitás kategóriába. Én még sose kotnyeleskedtem bele hetero kérdésekbe mert abszolút nem érdekelnek.

---------------------

10:11-es válaszolónak:

Én írtam a a 9:30-ast meg a 9:35-öst is.

"Azok a reakciók megdöbbentőek. Vágyik valaki valamire, ami meg is történik, élvezi, majd agresszív lesz. Naná, fedősztorinak így a jó. Sok-sok esetet tudnék mondani."

Ez is csak azt igazolja, hogy mennyire érthetetlenek tudnak lenni egyes emberek. És belőlük nem túl kevés van sajnos.

"Az efféle bűntudatérzés nem irracionális, hanem egy hárítási mechanizmus, ami az emberekben gyárilag benne van."

Ha hárítási mechanizmus akkor is ugyanezt tudnám javasolni a kérdezőnek.

dec. 19. 10:28
 19/73 anonim ***** válasza:
14%

Pedig egyszeru

Gyerekkromban az lett belém nevelve hogy ferfi nő hazassag gyerek

És emiatt van buntudatom hogy ez nekem nem lehet a tetves bu*zisag miatt

dec. 19. 10:34
 20/73 anonim ***** válasza:
12%

18

Bármely társadalomban megfigyelhető ez a jelenég. Az elfogadó nyugaton is.

Sok problémája lesz aki erre az útra téved. Köztudott pszichiátriai körökben. Az okokat lehet persze találgatni, de a neheztelő társadalom biztos nem, mert a nyitott helyeken ugyanúgy vagy még jobban vannak bajok. Éltem egy keveset San Franciscoban. "Castro" talán mond valamit. Annál nyitottabb hely a világon nincs és mégis komoly gondok vannak.

dec. 19. 10:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!