Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Érdemes így belemennem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes így belemennem egy meleg kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Szeretnék végre férfival is kapcsolatban lenni, szerintem menne is. Viszont mikor maszturbálás közben férfire gondolok akkor mindig bűntudatom van miután elélveztem.. Valószínűleg szex közben is ezt érezném.. A szex fontos része a kapcsolatnak és ha az nem jó akkor a kapcsolat sem lesz az.. Érdemes így kapcsolat céljából ismerkednem?
dec. 18. 16:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
23%

Mert a szeparcu fiuk tetszenek azert

Mindig olyan fiuval akartam baratkozni aki tetszik

De mast nem akartam vele

dec. 19. 12:49
 32/73 anonim ***** válasza:
*reagáltál
dec. 19. 12:50
 33/73 anonim ***** válasza:
0%
Akkor elég érdekes eset vagy, mert nem éppen a klasszikus homoszexualitás lehet ez ha nem tudnál semmi nemi kapcsolatot elképzelni. Nekem inkább aszexuálisnak tűnsz aki csak érzelmileg vonzódik a saját neméhez de szexelni nem szeret.
dec. 19. 12:52
 34/73 anonim ***** válasza:
0%

Arrol nem is beszelve hogy a megkulonboztetes miatt egesz életembe szarul ereztem magam és ez mind a tetves bu*zisag miatt van

Már 13 eves koromba tudtam hogy ebbol semmi jó nem lesz

Teljesen felesleges baratkozni barkivel ugyis mennek elobb utobb bulizni meg csajozni én meg ottmaradok egyedul

Sokaig meg nem lehet hazudni hogy miert nincs csajom sose

Bevallani meg nem fogom, nem fogok megalazkodni masok elott

Azt hiszik hogy ez nekem igy jó pedig nem mert teljesen tonkreteszi az életemet, nekem csak ez a szar jutott amig masok mehetnek nyaralni bulizni csajozni mindenhova ez a legbosszantobb az egeszbe

dec. 19. 12:53
 35/73 anonim ***** válasza:

"Nem lenne egyszerűbb privátban rendezni a virágokat? Ez már régen nem arról szól hogy a kérdezőnek segítsetek"

Elnézést kérek ha idegesítő. Nem fogom sokáig húzni, megígérem.

dec. 19. 12:54
 36/73 anonim ***** válasza:
33%

"Arrol nem is beszelve hogy a megkulonboztetes miatt egesz életembe szarul ereztem magam és ez mind a tetves bu*zisag miatt van"

Inkább azért mert mások rosszabbnak tekintik alaptalanul a melegséget. Valamiért te a kirekesztőidnek adsz igazat. Nem vagy egyszerű eset. Nem is meleg vagy hanem egy homoromantikus aszex, meg igazat adsz az utálóidnak és velük együtt szidod a melegséget miközben nem is az vagy. Na jó, én már így is nagyon elkanyarodtam és sikerült szétoffolnom a kérdező kérdését (mégegyszer is bocsánatot kérek őtőle), meg nem is vagyok pszichológus ezért nem kívánok tovább foglalkozni veled. Hagylak így ha neked ez így jó, hogy mindenért a "tetves b_ziságot" okolod. Kívánom, hogy a legjobb belátásod szerint éld le a saját életedet. Mi is leéljük valahogy a magunk módján. Minden jót.

dec. 19. 13:01
 37/73 anonim ***** válasza:
84%

Én itt rendezném veled a virágokat. :)

💐🌸💮🏵️🌹🌺🥀🌻🌼🌷💐🌸💮🏵️🌹🌺🥀🌻🌼🌷💐🌸💮🏵️🌹🌺🥀🌻🌼🌷💐🌸💮🏵️🌹🌺🥀🌻🌼🌷💐🌸💮🏵️🌹🌺🥀🌻🌼🌷💐🌸💮🏵️🌹🌺🥀🌻🌼🌷💐🌸💮🏵️🌹🌺🥀🌻🌼🌷💐🌸💮🏵️🌹🌺🥀🌻🌼🌷💐🌸💮🏵️🌹🌺🥀🌻🌼🌷💐🌸💮🏵️🌹🌺🥀🌻🌼

dec. 19. 13:28
 38/73 anonim ***** válasza:
10%

Én leszarom hogy masvalaki az

Csak ne én legyek az

dec. 19. 14:07
 39/73 anonim ***** válasza:
53%
14:07 Nem kell aggódnod, mivel eddig sem meleg voltál, most sem vagy az és nem is leszel az és nem is tudnál az lenni. Aszex vagy. Többé már nem is kell még a meleg kategóriát sem böngészned, hiszen most már tudod, hogy nem is az voltál.
dec. 19. 14:10
 40/73 anonim ***** válasza:
23%

De sajnos az vagyok

A nők egyaltalan nem erdekelnek

A szeparcu fiuk igen

De szexelni nem akaroknek veluk

dec. 19. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!