Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes így belemennem egy meleg kapcsolatba?

"Bármely társadalomban megfigyelhető ez a jelenég. Az elfogadó nyugaton is.
Sok problémája lesz aki erre az útra téved. Köztudott pszichiátriai körökben. Az okokat lehet persze találgatni, de a neheztelő társadalom biztos nem, mert a nyitott helyeken ugyanúgy vagy még jobban vannak bajok. Éltem egy keveset San Franciscoban. "Castro" talán mond valamit. Annál nyitottabb hely a világon nincs és mégis komoly gondok vannak."
Arra esetleg nem gondoltál, hogy San Franciscoban azért is van sok meleg, mert rengeteg meleg odaköltözik? És vajon honna költözhet oda a többség? Valószínűleg a kevésbé vagy egyáltalán nem elfogadó helyekről ahol felnőttek és végigtapasztalták a melegutálatot gyerekkoruktól kezdve. Mire eljutnak oda, hogy odaköltöznek addigra már rég nem teljesen éppek. Nem meglepő, hogy emiatt vannak drogosok is köztük. Különösen a déli államokban kezelik a legrosszabban a melegséget. Hiába változott a helyzet az elmúlt pár évtizedben, még most sem rózsás a helyzet. Nem nehéz belebotlani olyanokba akik azt skandálják, hogy "god hates gays", "homosexuality is sin", "gays go to hell". Ezek még napjainkban is létezik. Nem múltak még el a melegverő bandák sem az utcákon. Még mindig nem túl tanácsos kézenfogva menni egy meleg párnak ha nem akarják, hogy antrocitás érje őket.

21
Nincs értelme erről beszélnünk, mert másképpen látjuk a társadalom egy részének elutasítását. A legtöbb "mai" meleg tesz erre. SFO-ban pedig élnek mint ha a vízben. Ott az a fura ha nem vagy az. Mindegy is. Szóval szerintem semmi köze a "nem elfogadásnak" a sok mentális problémához, mert sok helyen az ellenkezője van.
A rossz családi háttér és egyéb környezeti bajok az egész társadalomban jelen vannak. Nyilván a meleg társadalom egy részének bajai is ezekből adódnak. Akiket esetleg megvertek az utcán azoknak érthető is, hogy emiatt traumájuk lett, de nekem egy meleg ismerősöm vagy barátomat sem verték meg emiatt.

"Pedig egyszeru
Gyerekkromban az lett belém nevelve hogy ferfi nő hazassag gyerek
És emiatt van buntudatom hogy ez nekem nem lehet a tetves bu*zisag miatt"
Nekem nem tűnik ez egyszerűnek. Sőt egyenesen még furcsa is számomra. Hogy lehet bűntudatod ha tudod, hogy kárt nem teszel másnak azzal, hogy nem alapítasz családot és nem szaporodsz? Milyen bűncselekményt követsz el?
Szerinted egy olyan ember aki féllábúnak született az érezne bűntudatot azért mert nem tud futni? Mert ha igen, akkor az nagyon abszurd lenne.
Egyszerűen az van, hogy ez a bizonyos "férfi-nő-házasság-gyerek" ideál a heteróknak lett kitalálva mint "követendő példa" amit megpróbálnak minden heteróra ráerőltetni pofátlanul, kérdezés nélkül, függetlenül attól, hogy szeretné-e vagy sem. Ez az ideál nem egyeztethető össze a melegekkel és nem is kell mivel mi nem is vagyunk heterók, nem is nekünk van ez kitalálva. Nekünk más válhat be. Ezt kéne belátni. Nincs olyan, hogy mindenkinek kivétel nélkül csakis kizárólag ilyennek meg olyannak kéne lennie. Azzal, hogy nem mész bele abba, hogy összejössz egy nővel és gyereket csinálj, tulajdonképpen pont, hogy jót teszel mert nem versz át egy nőt, nem teszed tönkre az életét. Azoknak kéne szégyelniük magukat akik ezt nem látják be és továbbra is arra akarnak rávenni, hogy legyél tisztességtelen.

11:09-es!
Én is azt gondolom, hogy nincs értelme a vitának mert azt látom nem tartod igazán lényeges tényezőnek mindazt amit egy meleg átélhet gyerekkorától kezdve. Valamiért nagyon ragaszkodsz a saját meggyőződéseidhez és könnyen eltekintesz minden dologtól amit leírtam.
Én nehezen tudom elhinni, hogy te is meleg lennél.

"Tök jó amúgy hogy elértünk a témától.."
Valóban eltértünk. Bár a tanácsomat már leírtam. Ki lehetne próbálni azt a tükrös-számonkérős dolgot.

Meg az hogy ferfi létemre ilyen undorito dolgokat kéne csinalnom
Hányás az egész

"Meg az hogy ferfi létemre ilyen undorito dolgokat kéne csinalnom
Hányás az egész"
De ha te undorodsz a saját nemedtől, nem tudnál nemi kapcsolatot elviselni, akkor miért tartod magadat homoszexuálisnak? Elvileg a homoszexuális pont attól homoszexuális, hogy csak a saját nemével tudná elképzelni a szexet és a szerelmet is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!