Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért vágyik arra, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyik arra, hogy alázzák mikor közbe rossz emlék neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác akit ismerek. A korábbi exe rendszeresen olyanokat tett vele amit nem akart. Most meg láttam a profilján, hogy olyat keres aki alázná, holott amikor ezekről emsélt mondta, hogy nem élvezte, nem akarta. Ebbe hol a logika?
tegnap 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor a trauma biztonságos közegben történő újraélése segít feldolgozni azt.

De ehhez olyan partner is kell, akiben lehet bízni, aki érti a határt a játék és a valóság közt.

tegnap 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Utóbbi két évben azért nem tudtam komolyabb párkapcsolatot kialakítani, mert akikkel elkezdtem ismerkedni ilyen jellegű igényekkel jött elő.

Nálam ez abszolút kizáró ok, azonnali pont az ismerkedésre.

F

tegnap 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Előző két válaszra is reagálva

Szexpartnerem felsővezető, soha senkinek nem fogadott szót vagy ha jobbra kell menni ő megy balra.

A szex neki teljes elengedés, kiengedés stressz levezetés.

Csak kizárólag domináns férfival képes lenni aki megüti ha nem azt csinálja amit kérnek tőle, ettől van kB. Orgazmusa.

Ilyenkor lazul és utána alszik rendesen.

Ismerősödnek is valószínű kell hogy egy domináns fél legyen mellette mert így képes kikapcsolni az agyát arra a félre figyelni aki a ott van mellette.

HA SZERETKEZNÉNEK A GONDOLATI MINDENFELÉ JÁRNÁNAK, CSAK A JELENBEN NEM.-ezeknél az embereknél úgy tapasztalatam akkor lehetséges ha szerelmesek lesznek

tegnap 14:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát én is ismerkedek és nem volt sose ilyen kérés, pedig aktív vagyok. Szóval te valahogy bevonzod ezeket ha neked akikkel ismerkedtél ezzel állt elő mind... Vagy sarkítasz :)
tegnap 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nézzük meg a 3-as válaszban említett felső vezető urat...

Basáskodik, csökönyös, erőszakos döntéseket hoz..Emberek életét, munkáját nehezíti, mindenféle lelkifurdalás nélkül.

Aztán szépen ledomináltatja magát, elélvez és megnyugszik a felső vezető kis lelke és másnap kezdi elölről a mások élete feletti tevékenységét. Mert ugye egy elélvezéssel, esetleg egy jó alázás után kialussza magát és helyreáll az élet.

De azok, akiknek a munkája miatt gondot,bánatot vagy törést okoz, azoknak ki ad elégtételt. Hogy nyugodtan alhassanak, vagy egyáltalán élhessenek...

Nem tudom elfogadni az ilyen szánalmas "vezetők " magyarázkodását. Főleg akkor, ha nagy és keresztény férjek, apák , a tisztesség mintaképei. Mindenhol ezek virítanak, közben pedig belül rothad az egész bűzös lelki mocsaruk ...

tegnap 18:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy valaki aktív, még nem jelenti hogy domináns is.

Vannak service top emberek, akiknek meg pont az a fétise, hogy megmondják neki, hogy hogyan tegyen kedvére a másiknak...ez meg többek közt annak is lehet a megnyilvánulása, hogy így biztosan nem lép át a passzív határain. Pl a szubmisszív heteró férfiak nagy része ez a kategória.

tegnap 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!