Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szeretnél heteró nő lenni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnél heteró nő lenni, udvarolnának neked, ajándékokat kapnál, szabadon randizhatnál férfiakkal, nyíltan szerethetnéd őket, akár kapcsolatot, akár szexpartnert keresel, közben senki nem nézne rád rossz szemmel?

Figyelt kérdés
dec. 1. 13:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A nőkre rossz szemmel néznek emiatt, nem tudom miről beszélsz.
dec. 1. 13:59
 2/16 Jani Belucci ***** válasza:
87%
Maximum azért lennék nő, mert több pasiból válogathatnak, és nem kell kimosással bajlódni. De semmi egyéb aspektusa nem vonz a női létnek. Szeretek meleg férfi lenni.
dec. 1. 14:01
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó részben nem vagyok biztos. De igen, én szívesebben lennék heteroszexuális nő.

Perverz hülyéket pasiként is lehet találni, de normális férfiakat a kisebb halmaz miatt sokkal nehezebb.

És bevallom nagyon féltékeny vagyok azokra a nőkre, akiknek rendes barátjuk vagy férjük van, nagy szerelemben élnek, felvállalják egymást és összetartoznak.

A nők élete is szar lehet a maga módján, de sokkal szarabb, amikor az érzelmi igényeid soha nem teljesednek be, mert perverzek és nárcisztikus idióták vannak mindenhol, ahol ismerkedni lehet a te fajtádnak.

dec. 1. 14:05
 4/16 A kérdező kommentje:

3: "nagyon féltékeny vagyok azokra a nőkre, akiknek rendes barátjuk vagy férjük van, nagy szerelemben élnek, felvállalják egymást és összetartoznak. A nők élete is szar lehet a maga módján, de sokkal szarabb, amikor az érzelmi igényeid soha nem teljesednek be"

- Nagyon szépen leírtad, mire is gondolok, köszönöm neked. :o)

dec. 1. 14:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Két férfi között is lehet csodálatos szerelem,annak minden szépségével. Ez nem a hagyományos kapcsolatok privilégiuma.

Átéltem kétszer melegként a csodát, ezért vagyok benne ennyire biztos !

dec. 1. 14:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

" közben senki nem nézne rád rossz szemmel?"

Te melyik bolygón élsz? Mert itt a Földön a felsoroltak után azonnal megkapja egy nő a "ribi" "krva" "aranyásó" "fehérmájú" "szexmániás" címkéket.

dec. 1. 14:36
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

"Te melyik bolygón élsz?"

Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy sokszor más nőktől.

Amúgy az aranyásót nem kéne ide keverni. A többi jelzőt sokszor igazságtalanul használják olyanokra, akik önmagukként akarnak élni.

Az aranyásó meg teljesen más kategória, ráadásul ugyanúgy elítélik miatta a boytoyokat is.

dec. 1. 14:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert abszolút nem szeretnék szembesülni a hetero világ velejáró dolgaival. Egyáltalán nem hiányoznának az ott jelen levő hülyeségek (pl.: nemi szerepek, kinél mi elfogadható és mi gáz, milyennek kell lennie egy nőnek és egy férfinak, mik a kötelességei ennek meg annak, mennyire vesznek komolyan mert nő vagy vagy férfi, miket néznek el ennek vagy annak és a többi és a többi).
dec. 1. 14:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem... Dehogyis. Nem akarnék menstruálni, sem terhes lenni.
dec. 1. 15:04
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván szeretnék. Csak keresnék egy gazdag férfit, aki eltart, én pedig lazulnék. Esetleg szülnék is egyet, hogy kifogásom is legyen rá, miért nem melózok.
dec. 1. 15:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!