Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szeretnél heteró nő lenni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnél heteró nő lenni, udvarolnának neked, ajándékokat kapnál, szabadon randizhatnál férfiakkal, nyíltan szerethetnéd őket, akár kapcsolatot, akár szexpartnert keresel, közben senki nem nézne rád rossz szemmel?

Figyelt kérdés
dec. 1. 13:52
1 2
 11/16 Laylah ***** válasza:
70%
Én is szeretnék ilyen heteró nő lenni. Mármint a nő része már megvan, némi biszex hajlammal, de a kérdésben leírtak csak egy álomvilág a nők 95-99%-ának.
dec. 1. 16:26
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem szeretnék az lenni, mert így is jobban nézek ki a nők 80%-ánál. Csak ugye az a kis meglepetés van a lábam között.
dec. 1. 16:44
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem gond, heteró nőként válaszolnék. Egy bizonyos életkor, és érzelmi érettség felett egy nő már tudja, hogy a férfi miért közeledik hozzá? Nagyon sok férfiak csupán érdekből kedvesek, érdekből udvarolnak. Kimondom: dugni akarnak csak, egy tárgynak tekintik a nőket. Olyan tárgyaknak, akiket bármikor felcserélhetnek egy másik "tárggyal". Az aljsabbak szerelmet, érzelmeket hazudnak, majd amikor a nő viszonozza (és komolyan is gondolja) akkor az ilyen férfiak egy szó nélkül lelépnek. A mégaljasabbak kihasználják a nő kapcsolati rendszerét, ha a nő tehetséges valamiben, akkor azon a területen is kihasználják, és sorolhatnám. Az ilyenek visszaélnek a nő empátiájával, jóindulatával, anyagi-érzelmi támogatásával. Az ennél is aljasabbak pedig mindenért a nőt okolják, az önbecsülését, ömbizalmát apránként letörik, mentálisan, érzelmileg, és akár fizikailag is bántalmazzák a nőt. Az ilyen férfiak kifelé teljesen mást mutatnak, és a bántalmazott nőknek ezért lényegében senki sem hisz. Szóval ez a realitás. Nyilván nem minden férfi ilyen, vannak valóban IGAZI FÉRFIAK, akik a kisebbségi komplexusukat nem a nő leuralásával kompenzálják, de egyre kevesebben vannak IGAZI FÉRFIAK. Remélem tisztábban látod a nők valódi helyzetét.
dec. 1. 17:05
 14/16 anonim ***** válasza:
62%
Szívesen lennék
dec. 2. 06:40
 15/16 anonim ***** válasza:
83%

Én gondolkodtam már ezen, de végülis arra jutottam, hogy nem érné meg.

Ennek leginkább az az oka, hogy a teherbeesés és a szülés gondolatától kirázna a hideg. Egyrészt fizikailag is kibírhatatlan lenne számomra, másrészt - mivel alapból én nem szeretnék gyereket - mindig azon kattognék, hogy nem estem-e teherbe a legutóbbi aktus alkalmával. (100%-os biztos fogamzásgátló módszer nincs, mert a gumi bármikor kiszakadhat) Ez a rettegés meg nekem abszolút nem hiányzik.

Ezzel szorosan összefügg az is, hogy - tapasztalataim szerint - a nőket a társadalom jobban cseszteti ha bizonyos kor fölött még egyedülálló és/vagy nincs gyereke, míg a férfiak esetében csak legyintenek vagy gyakrabban csak letudják azzal, hogy "magának való vagy nem való neki a házasság/kapcsolat". Azt is észrevettem, hogy ha egy férfi gyerekmentes életet él az valamilyen oknál fogva elfogadhatóbb sokak szemében mint ha egy nő teszi azt. Nem véletlenül van a szélsőjobboldaliak körében a degradaló "macskás nő" sztereotípia sem, ennek a férfi változatáról viszont még sosem hallottam.

dec. 2. 08:46
 16/16 anonim ***** válasza:
62%
2~ Melegként sem feltétlenül szükséges kimosással bajlódni és vannak enyhébb megoldások is. Sőt: az állandó kimosás káros is!
dec. 3. 10:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!