Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja a kapcsolatot az összes meleg az exével/exeivel?
Ismerek olyat aki együtt is él az exével, közös albérletben. Hol az egyik, hol a másik viszi fel az aktuális ismerkedő partnerét.
És ami érdekes, komoly párkapcsolatot szeretne mind a kettő...
Nem teljesen van így, ahogy a 2-es írja. Maga a szó,hogy ex is utalna arra,hogy vége. Bezavarhat ismerkedésben, kapcsolatban is az ex kvázi jelenléte.
Ha valaminek vége, akkor szerintem udvariasan, de le kell zárni és végleg.Már nincs közös cél az életben,el kell engedni !
1-es na ez horror, ilyen extrém esettel nem találkoztam.
3-as alapvetően én is ezt a véleményt osztom. Azt gondolom, hogy egy párkapcsolatban a szerves részei kell hogy legyetek egymás életének, ebbe nem tudom hogy fér bele az, hogy az egyik fél olykor összefut az exével. Én nyilván nem vagyok kíváncsi rá, nem akarok vele bratyizni, így viszont lenne olyan ember a párom életében aki nekem csak egy homály. Ez engem roppant mód zavarna.
Köszönöm a véleményed Kérdező, egyetértünk !
1. és 3. elkövetője vagyok :)
#2essél értek egyet. Amennyiben! sikerült érett felnőttek módjára lezárni a dolgot valóban el tudom képzelni hogy visszamarad egy bensőséges kapcsolat, kevesen vagyunk, van egy közös múlt, nem érdemes kukázni és úgy tenni mintha meg se történt volna. Másodszor én személy szerint el tudom képzelni hogy a párom szociális közegében ott az ex. Ez most fura, de a párom exe a párom történetének a része, valahogy amikor a párom elfogadom maganak, akkor elfogadom a történetét, és azokat az embereket akihez kapcsolódott valamilyen módon.
Az meg egy tök más kérdés, ha nem egészséges, bizalmatlan a kapcsolat és aggódsz dolgok miatt. Lehet. De ha így van akkor viszont nem lenne a párom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!