Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korotokban volt nektek az első meleg kalandotok? Mikor lett tartós kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Nekem 18 évesen még egyik sem volt és eléggé cikinek gondolom.aug. 3. 23:13
1/8 anonim válasza:
Ohh dehogy ciki.nekem az első kalandom 28évesen volt.kapcsolatom meg 30évesen.
3/8 anonim válasza:
Kaland 21, kapcsolat 24. Nem vagy ciki.
4/8 anonim válasza:
Én 24 éves voltam az első szexuális élményemkor. Igen, nagyon nehezen ismerkedtem, mert nem volt önbizalmam és féltem. Illetve eléggé romantikus és érzékeny lelkű vagyok, igazi párkapcsolatot akartam. Ami sajnos még mindig nem jött el, bár azóta (most 29 éves vagyok) már több fiúval is randiztam, de kevés a lehetőség sajnos.
5/8 anonim válasza:
Nyugi nyugi.....29 évesen szerintem a legjobb korban vagy.türelem kell.noh meg azért tudatosság sem árt ,ami mostanában nem divat.
6/8 anonim válasza:
17 ha valami igazibbre gondolsz.
8 ha "fius" játékra és kiváncsisagra.
8/8 anonim válasza:
26 évesen volt az első kalandom, 30 évesen kapcsolat.
Bár én inkább biszex vagyok, előtte azért nőkkel volt dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!