Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Grinderen mennyire lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Grinderen mennyire lehet őszinte komolyan kapcsolatot találni?

Figyelt kérdés

szept. 16. 11:00
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Bárhol lehet. Én alapvetően kapcsolat mellett szexelek de azt látom a srácok többsége akarna többet. Ha pl egy dugás után megölelgeted, smárolsz velük közbe, stb. Akkor kb beléd zúgnak és többet akarnak. Holott ez csak a jó szex alapvető része. Csak úgy tűnik a legtöbb aktív számára nem az és nem adják meg nekik. Pedig mindenki vágyik szeretetre, stb. A hűség a nagyobb kérdés és hogy mennyire hajlandóak egy kapcsolatba majd energiát tenni, áldozatot hozni, stb. Ebbe sajna vannak gondok. Legalábbis ezt látom másoknál.
szept. 16. 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

Pár éve valakinek szex nélkül adtam ölelést,csókot, simogatást, bújást. És mi lett ?

Megijedt a saját maga érzéseitől és eltűnt. Pedig szeretethiányos volt,ragaszkodó eleinte.

Hiába adnám ezt meg, ha erre úgy látom, igen kevés igény van :/

szept. 16. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
az 1-essel nagyon egyet értek, én is ezt tapasztalom. èn jelenleg szingli vagyok, és nem feltétlenül keresek komoly kapcsolatot, de ha úgy alakul, semmitöl sem zárkózom el. Nekem is a szexhez tartozik az csók, ölelkezés, vagy mondjuk szex után még ágyból nézni egy filmet...stb, de ez attól is függ, hogy ki a partner, vagy mit akar. èn azt gondolom, hogy nem vagyok egy bonyolult személyiség (néha már inkább azt gondolom, hogy én vagyok túl faék), még csak szarul se nézek ki, van egzisztencáim, de annyi lelki sérült, elveszett ember van, hogy sokszor megijeszt, és nyilván sajnálom öket, de 32 évesen társat akarok, nem pedig egy plusz problémát az életembe. Akkor inkább maradok egyedül. Dugni bármikor tudok.
szept. 16. 15:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Aktív vagyok 45

1#válasuolóval nem értek egyett

Az is lehet mert más korosztály

Könyen találok szexet akár tartós alkalmit, de ezt nem tudom átlépni

Odáig eljutottam hogy már legalább nem az ágyban várnak pucsítva hanem egy mini kajával üdítővel az asztalon kis beszélgetés legyen előtte-nekem van rá igényem.

De amit megvan az aktus, hiába bújnak hozzám pár perc és nekik menni kell vagy mondják is mikor indulsz?!

Igaz mindegyik majdnem a fiam lehetne.

Még esélyét se látom kapcsolatnak.

Veszek egy kutyát

szept. 16. 15:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Meglepett a 3-as válasz. Két évvel vagyok idősebb, kicsit máshogy látom.

Jelenleg még vannak "futó projektjeim" pl. családi dolgok rendezése ami még pár hónapig eltart, stb. én pl. emiatt nem kezdek bele kapcsolatba, pedig már 2 éve egyedül vagyok. Az alkalmik sem jobbak, lehet persze dupla réteg óvszert, PrEP-et használni, de ez egyik sem véd meg mindentől.

Az való igaz, hogy több a problémás ember, viszont azért nem olyan nehéz olyat találni, aki rendben van.

Inkább abban látok problémát, hogy sokan el sem mennek a megbeszélt találkozóra, és nem is szólnak, vagy a másik verzió aki egy találka után már az egész életét tervezi az illetővel.

szept. 16. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kb semennyire
szept. 17. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!