Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Grinderen mennyire lehet őszinte komolyan kapcsolatot találni?
Pár éve valakinek szex nélkül adtam ölelést,csókot, simogatást, bújást. És mi lett ?
Megijedt a saját maga érzéseitől és eltűnt. Pedig szeretethiányos volt,ragaszkodó eleinte.
Hiába adnám ezt meg, ha erre úgy látom, igen kevés igény van :/
Aktív vagyok 45
1#válasuolóval nem értek egyett
Az is lehet mert más korosztály
Könyen találok szexet akár tartós alkalmit, de ezt nem tudom átlépni
Odáig eljutottam hogy már legalább nem az ágyban várnak pucsítva hanem egy mini kajával üdítővel az asztalon kis beszélgetés legyen előtte-nekem van rá igényem.
De amit megvan az aktus, hiába bújnak hozzám pár perc és nekik menni kell vagy mondják is mikor indulsz?!
Igaz mindegyik majdnem a fiam lehetne.
Még esélyét se látom kapcsolatnak.
Veszek egy kutyát
Meglepett a 3-as válasz. Két évvel vagyok idősebb, kicsit máshogy látom.
Jelenleg még vannak "futó projektjeim" pl. családi dolgok rendezése ami még pár hónapig eltart, stb. én pl. emiatt nem kezdek bele kapcsolatba, pedig már 2 éve egyedül vagyok. Az alkalmik sem jobbak, lehet persze dupla réteg óvszert, PrEP-et használni, de ez egyik sem véd meg mindentől.
Az való igaz, hogy több a problémás ember, viszont azért nem olyan nehéz olyat találni, aki rendben van.
Inkább abban látok problémát, hogy sokan el sem mennek a megbeszélt találkozóra, és nem is szólnak, vagy a másik verzió aki egy találka után már az egész életét tervezi az illetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!