Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyedülálló férfiaktól kérdezn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló férfiaktól kérdezném, mi volt az oka, hogy véget ért a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
szept. 14. 14:40
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja, és mennyi ideig tartott, ez lemaradt...
szept. 14. 14:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem minden kapcsolatom harmadik személy felbukkanása miatt ért véget,mégpedig velem szakítottak.

5 év, fél év és három év volt a hosszuk :)

De egyik exemre sem haragszom, mert minden kapcsolatban sok szépet élhettem meg. Így alakult.

szept. 14. 17:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

1-1év volt, kölcsönkért nem adta vissza

2-4év megütött, többször

3-8év 100%ban kiszolgáltatta magát minden téren, csak az volt amit ő akart.

szept. 14. 17:30
 4/13 A kérdező kommentje:
2-3: Oh, sajnálom. Azért örülök, hogy voltak jó dolgok is, amire emlékezhetsz, kívánom, hogy találj vére egy normális barátot, aki tényleg hozzád való, ezeket meg felejtsd el. :o)
szept. 14. 17:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ők mind rendes emberek, sok szépet és jót adtak nekem,amiért hálás is vagyok. Hogy így alakult, azon túltettem magam :) Nem volt végleg közös az utunk.

Tudom, hogy lesz párom még :)

2 -es

szept. 14. 17:46
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Az első 2 éves kapcsolatom az egyetem miatt ért véget -> az egyetem miatt egy másik városba kellett költöznöm.

Utána egy 4 éves kapcsolatom ért véget -> a másik fél külföldre költözött, én pedig nem akartam vele menni.

Most pedig szingli vagyok, de nem keresek társat jelenleg, volt egy féléves próbálkozásom a társkeresőkön, de csak lehozott az életről, ezért most nem prioritás az ismerkedés.

szept. 14. 18:56
 7/13 anonim ***** válasza:
60%
Itt is ismerkedhetsz 6os:)
szept. 14. 19:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

3~

Részemről ott halt volna meg a kettes. Másodiknál.

szept. 17. 08:31
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Kb 10 évig tartott. Fél év betegség után meghalt. :(
szept. 23. 15:09
 10/13 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon sajnálom, biztos szép kapcsolatotok volt, hogy ennyi ideig kitartottatok egymás mellett. Ez mindenképp dicsérendő, biztos sokáig együtt lehettetek volna még.
szept. 23. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!