Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló férfiaktól kérdezném, mi volt az oka, hogy véget ért a kapcsolatotok?
Nekem minden kapcsolatom harmadik személy felbukkanása miatt ért véget,mégpedig velem szakítottak.
5 év, fél év és három év volt a hosszuk :)
De egyik exemre sem haragszom, mert minden kapcsolatban sok szépet élhettem meg. Így alakult.
1-1év volt, kölcsönkért nem adta vissza
2-4év megütött, többször
3-8év 100%ban kiszolgáltatta magát minden téren, csak az volt amit ő akart.
Ők mind rendes emberek, sok szépet és jót adtak nekem,amiért hálás is vagyok. Hogy így alakult, azon túltettem magam :) Nem volt végleg közös az utunk.
Tudom, hogy lesz párom még :)
2 -es
Az első 2 éves kapcsolatom az egyetem miatt ért véget -> az egyetem miatt egy másik városba kellett költöznöm.
Utána egy 4 éves kapcsolatom ért véget -> a másik fél külföldre költözött, én pedig nem akartam vele menni.
Most pedig szingli vagyok, de nem keresek társat jelenleg, volt egy féléves próbálkozásom a társkeresőkön, de csak lehozott az életről, ezért most nem prioritás az ismerkedés.
3~
Részemről ott halt volna meg a kettes. Másodiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!