Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyedülálló csajok ti szoktáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló csajok ti szoktátok szőrteleníteni valahogy a puncitokat, vagy ha nincs kapcsolatotok akkor jó úgy szőrősen is?

Figyelt kérdés
2020. szept. 7. 13:21
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Én akkor is szőrtelenítés, ha nincs pasim.
2020. szept. 7. 13:26
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Igen, mert úgy érzem jól magam.
2020. szept. 7. 13:35
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem ettől függ. Én például nem szőrtelenítem soha (na jó, tini korban leborotváltam párszor) de azóta nem, mert nem kényelmes, és már családom is van. "Jó az úgy szőrösen is" ha ápolt, tiszta.
2020. szept. 7. 13:36
 4/9 A kérdező kommentje:
nembzavar ha bugyiban vagy vagy bikiniben akkor oldalt kilógnak a hosszú szőrök?
2020. szept. 7. 13:46
 5/9 anonim ***** válasza:
38%

Úgy látszik most pár napja nagyon divatos ez a fajta kérdés, hogy ki szőrös, ki nem.

Akkor tegyünk pontot a téma végére:

1.: Van aki szereti ha szőrös

Előnye: több időd marad mással foglalkozni

Hátránya: ha szarsz, akkor esetleg szarcsimbókok száradnak rá a segged szőrére

2.: Van aki nem szereti

Előnye: nem szárad rá a szar

Hátránya: pár napig egy kicsit szúrós, amikor elkezd kinőni

Világos? :-)

2020. szept. 7. 14:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen szoktam, nekem kényelmesebb úgy
2020. szept. 7. 14:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Elöl ami a punci felett van szőr már hogy a fenébe ragadna bele a szar?? Hátulról előre törlöd ki a segged és a köldöködig húzod a papírt vagy hogy a fenébe lennr ott szaros??? Te normális vagy amúgy?
2020. szept. 7. 14:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Én pl.akkor sem ha van.
2020. szept. 7. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:
88%
Mivel még nem volt pasim, így a "jó van az szőrösen is most" dologra esküszöm. Csak strandidőszakban igazítom meg, h ne látszon ki.
2020. szept. 7. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!