Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló férfiaktól kérdezném, mi volt az oka, hogy véget ért a kapcsolatotok?
Kifelejtettem a felsorolásból a második páromat, akivel egy év adatott meg csak. Egy év után tartottunk egy képletes eljegyzést és ezután egy héttel,álmában hunyt el - 35 évesen.
Utóbbi időben rengeteget eszembe jut :/
2 -es voltam
Mindkettőnk részéről volt mulasztás.
Egyre több olyan dolga lett a páromnak ami zavart, hiába szóltam nem változtatott. Mindig mindenben igaza kellett legyen.
Részemről pedig túlvállaltam magam és családi dolgok is voltak, úgyhogy hiába éltünk együtt a szakítás előtti 1,5 év nem volt kellemes, feszengés, kevés közös program, és volt veszekedés is, holott az előtte 5 évben semmi ilyen.
Ez volt a leghosszabb kapcsolatom. Azóta már jobb a viszonyunk, legjobb barátomként megmaradt.
Most tudom kit keresek, van is "kiszemelt" viszont még van hátráltató tényező, így még picit várok, nem akarok úgy belekezdeni egy kapcsolatba, hogy alig tudunk találkozni.
34 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!