Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja a kapcsolatot az összes meleg az exével/exeivel?
Figyelt kérdés
Két évnyi kihagyás után tavaly október körül úgy döntöttem, hogy újra belevágok a randizás világába, párkapcsolat céljával. Azóta sok randin voltam, több srác is egészen potenciális partnernek tűnt, viszont az ismerkedés egy pontján valahogy mindenkiről kiderült, hogy még mindig tartja a kapcsolatot egy vagy több exével is, ami számomra teljesen érthetetlen. Nekem eddig két párkapcsolatom volt, az első fiatalon, 19 éves koromban, ahol mindketten elsők voltunk egymásnak, majd később egy 21 évesen. Akkor nem tudtam, viszont mint később kiderült, utóbbi partnerem is rendszeresen beszélt az exével. Félreértés ne essék, nem vagyok alapvetően annak a híve, hogy az embernek teljesen ki kell törölnie az életéből a volt partnereit, egy like vagy egy boldog szülinapot üzenet nem a világ vége. Viszont azt nem értem, hogy miért tartja minden meleg tök természetesnek azt, hogy rendszeresen beszél vagy akár még találkozik is az exével..? A parádés az egészben az, hogy ez nem is egy-egy véletlen elszólás miatt szokott kiderülni, hanem teljes mellszélességgel mesélik sokan. Sőt, van akinek még közös képei is voltak kint instán. Számomra érdekes, hogy amíg heteróknál ez a téma tipikusan tabu és egyértelműen az a társadalmi norma, hogy az exekkel semmilyen formában nem tartjuk a viszonyt, addig a melegek körében ez ilyen elfogadott lenne? Sajnos nincsenek közelebbi meleg haverjaim, szóval nem tudom felmérni sem, hogy ez csak számomra ennyire elkeserítő-e.jan. 26. 19:33
11/16 anonim 

válasza:

Es altalaban dugnak is, ha ugy adodik...
12/16 anonim 

válasza:

En egyetlen exemmel nem tartom a kapcsolatot, mert eleg csunyan mentunk szet, a tobbivel viszont baratok maradtunk. Nem mindenkivel maradtunk kozeli baratok, de ket volt exemmel eleg szoros maradt a kapcsolat, a jelenlegi parom is megbaratkozott veluk.
13/16 anonim 

válasza:

Én nem tartom. Akkor megdőlt ez az állítás, hogy "az összes",
14/16 anonim 

válasza:

En probaltam volna tartani de egy ponton elhalt a beszelgetes, altalaban a masik fel reszerol. Nagyon kellemetlenul ereztem magam ilyen ghostingolas utan. De talan jobb is hogy igy alakult, volt akivel nagyon osszevesztem
15/16 anonim 

válasza:

Kérdező én is így éreztem magam mint te kB. 30éves koromig.
Utána már a heteró haverok megnősült ék, férjhez mentek.
Mindent meg tudok velük beszélni, de egy meleg palival teljesen más, meleg barátom nincs nem volt, de meleg ex barát az van kettő is, velük 5perc alatt sokkal mélyebb meleg témát-kapcsolatot meg tudok beszélni, heteró haveroknak a körítést is el kell mondani stb.
16/16 anonim 

válasza:

Nézd, az hogy az exem, az annyit jelent, hogy a kedvesem volt, de már nem az. Ez nem jelenti azt, hogy összevesztünk, vagy haragudnánk egymásra, vagy meg kéne szűnni egymás számára. Csak annyit jelent, hogy volt időszak, amikor egy párt alkottunk, de ennek az időszaknak vége lett. És már nem vagyunk egy pár. Ettől még lehetünk barátok. Vagy ha pék vagyok, jöhet minden reggel az üzletembe péksüteményt venni, és pár szót is válthatunk. Nem kell kerülnünk egymást. És ha az új kedvesem megkérdezi, hogy kicsoda ő, akkor ne kelljen maszatolnom, hogy jó ismerős, vagy haver. Ami csak féligazság lenne, mert most már valóban "csak" az. Hanem mondhassam el a teljes igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!