Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos nektek az arc? Kapcsolatban illetve alkalmizásnál? Nekem nagyon, de egyik barátom szerint a melegeknek csak a pénisz érdekes még kapcsolatban is.
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 23:36
1/9 anonim válasza:
Sokkal fontosabb, mint a pénisz. (Nekem)
3/9 anonim válasza:
Elsőnek az arcot nézem, utána test és farok. Úgyhogy nálam ez a 3 dolog egyformán fontos kb xd
4/9 anonim válasza:
Arc a legfontosabb. Ha az nem tetszik akkor nem tudok mit kezdeni a másikkal. A farok nekem az másodlagos. Legyen igényes de ennyi
5/9 anonim válasza:
Nekem nagyon, ha nem jön be arcra akkor hidegen hagy a test/farok.
6/9 anonim válasza:
Érdekelne engem, hogy a barátod meleg-e vagy nem, mert nagyon ellentétes tűnik az amit mond rólunk.
7/9 anonim válasza:
Nagyjából annyira fontos mindkettő, hogy ne legyen visszataszító egyik sem.
8/9 anonim válasza:
Az arc a legfontosabb, de egy teljesen hétköznapi, átlagos arc már jó. Nem kell William Levy-nek kinéznie. (Persze ha úgy néz ki, az csak plusz pont.) Testalkatnál ugyanez. Az átlagos már szuper, ha meg sportos az plusz pont, de nem feltétel. Farok engem egyáltalán nem érdekel - normál keretek között. (Csak ne legyen extrém csúnya, vazelines meg ilyesmi.)
9/9 anonim válasza:
Utolso valaszolo jol mondja.... ennyire egyszeru az egesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!