Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire fontos nektek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos nektek az arc? Kapcsolatban illetve alkalmizásnál? Nekem nagyon, de egyik barátom szerint a melegeknek csak a pénisz érdekes még kapcsolatban is.

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 23:36
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Sokkal fontosabb, mint a pénisz. (Nekem)
tegnapelőtt 23:45
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Az arc mindegy,csak a farok számít
tegnap 03:01
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Elsőnek az arcot nézem, utána test és farok. Úgyhogy nálam ez a 3 dolog egyformán fontos kb xd
tegnap 08:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Arc a legfontosabb. Ha az nem tetszik akkor nem tudok mit kezdeni a másikkal. A farok nekem az másodlagos. Legyen igényes de ennyi
tegnap 08:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon, ha nem jön be arcra akkor hidegen hagy a test/farok.
tegnap 08:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdekelne engem, hogy a barátod meleg-e vagy nem, mert nagyon ellentétes tűnik az amit mond rólunk.
tegnap 09:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából annyira fontos mindkettő, hogy ne legyen visszataszító egyik sem.
tegnap 16:07
 8/9 anonim ***** válasza:
85%
Az arc a legfontosabb, de egy teljesen hétköznapi, átlagos arc már jó. Nem kell William Levy-nek kinéznie. (Persze ha úgy néz ki, az csak plusz pont.) Testalkatnál ugyanez. Az átlagos már szuper, ha meg sportos az plusz pont, de nem feltétel. Farok engem egyáltalán nem érdekel - normál keretek között. (Csak ne legyen extrém csúnya, vazelines meg ilyesmi.)
tegnap 21:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolso valaszolo jol mondja.... ennyire egyszeru az egesz
ma 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!