Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Az egészséges punci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Az egészséges punci szag volt olyan, hogy beindított nálatok valamilyen nemi reakciót? Milyen érzéseket vált ki belőletek egy nedves illatos punci szag? Érdekes mert Isten úgy alkotta meg a férfit, hogy vonzó legyen számára a punciszag

Figyelt kérdés

dec. 30. 09:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%

Semennyire nem jön be nekem. Sőt még taszít is engem. Záptojásra vagy halra emlékeztet. Nem is tudom mit szeretnek benne a heterók, de nem is kell megértenem mivel én meleg vagyok. Nekem a "kanszag" jön be és ez így is van rendjén.

Az embert pedig nem isten alkotta meg, hanem kialakult az evolúció során. És a heteroszexuálisok mellett a homoszexuálisok létezését is az tette lehetővé.

Egyébként te meleg vagy? Vagy hetero?

dec. 30. 09:18
 2/15 A kérdező kommentje:
csak a beteg puncinak van halszaga. tudtommal hetero vagyok míg a barátnőm teljesen meg nem utáltatja velem a nőket
dec. 30. 09:22
 3/15 A kérdező kommentje:
És ha mégis isten alkotta vagy irányította az evolúciót?
dec. 30. 09:24
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

Hát nem hiszem. A családom női tagjainak mind halszagú volt. Ezt azért tudom, mert már nem egyszer mentem be a fülkébe rögtön miután kiléptek belőle és éreztem, hogy olyan. Ők pedig nem is hagynák, hogy beteg legyen a vaginájuk.

De lényegtelen. Nekünk úgysem kell szeretnünk azt homoszexuális létünkre. Nincs is ezzel baj, ahogyan azzal sincs baj a heteróknál, hogy nem jön be nekik a "kanszag".

dec. 30. 09:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

"És ha mégis isten alkotta vagy irányította az evolúciót?"

Ez maradjon csak a saját vallási meggyőződésed, és ne tekintsd ténynek kérlek. Az evolúciónak nincs célja, hanem csak megtörténik. Ha meg akarod érteni a működését, akkor olvass erről szóló tudományos könyveket és ne a szentírással próbáld megérteni.

dec. 30. 09:32
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mikor érez egy meleg egészséges punci szagot? Az egészséges punci szagát csak közelről érzed.
dec. 30. 09:34
 7/15 anonim ***** válasza:
56%

Tiszta,ápolt puncinak illata van!

Amikor szaga van ott valami nem oké!

dec. 30. 09:37
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Kinek illat az, kinek szag. Nem vagyunk egyformák. Nem egyszer tapasztaltam meg, hogy a borsmenta illatát, amit én nagyon szeretek, azt más büdösnek tartja. Ugyanígy kellemetlen lehet nekem a punciszag. Tudom, hogy nehéz azt feldolgozni egyes heteróknak, akiknek ez bejön, meg sok nőnek akik különbséget éreznek ha beteg a hüvelyük, de ez van. Nem jön be, akár beteg, akár egészséges hüvelyszagról van szó. Én se pattogok azon, hogy hogy nem tudják szeretni a "kanszagot", hanem elfogadom, hogy mások vagyunk és kész.
dec. 30. 09:43
 9/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom miért vannak itt megint a homofób lepontozók. Aki annyira utál minket melegeket az ne nyissa meg azokat a kérdéseket amiket nekünk tettek fel, hanem egyszerűen hagyja figyelmen kívűl. Nem tudom mi ez a sértődés. Én sem pontozom le a hetero kérdéseknél azokat a válaszokat amikben azt írják mennyire nem jön be a saját nemük. Egyesek annyira hópihék tudnak lenni, még akkor is megsértődnek ha nem is bántásból írnak le valamit.
dec. 30. 09:46
 10/15 anonim ***** válasza:
82%

"tudtommal hetero vagyok míg a barátnőm teljesen meg nem utáltatja velem a nőket"

Ezzel azt akarod mondani, hogy tudnál vonzódni a saját nemedhez?

dec. 30. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!