Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Az egészséges punci szag volt olyan, hogy beindított nálatok valamilyen nemi reakciót? Milyen érzéseket vált ki belőletek egy nedves illatos punci szag? Érdekes mert Isten úgy alkotta meg a férfit, hogy vonzó legyen számára a punciszag
Semennyire nem jön be nekem. Sőt még taszít is engem. Záptojásra vagy halra emlékeztet. Nem is tudom mit szeretnek benne a heterók, de nem is kell megértenem mivel én meleg vagyok. Nekem a "kanszag" jön be és ez így is van rendjén.
Az embert pedig nem isten alkotta meg, hanem kialakult az evolúció során. És a heteroszexuálisok mellett a homoszexuálisok létezését is az tette lehetővé.
Egyébként te meleg vagy? Vagy hetero?
Hát nem hiszem. A családom női tagjainak mind halszagú volt. Ezt azért tudom, mert már nem egyszer mentem be a fülkébe rögtön miután kiléptek belőle és éreztem, hogy olyan. Ők pedig nem is hagynák, hogy beteg legyen a vaginájuk.
De lényegtelen. Nekünk úgysem kell szeretnünk azt homoszexuális létünkre. Nincs is ezzel baj, ahogyan azzal sincs baj a heteróknál, hogy nem jön be nekik a "kanszag".
"És ha mégis isten alkotta vagy irányította az evolúciót?"
Ez maradjon csak a saját vallási meggyőződésed, és ne tekintsd ténynek kérlek. Az evolúciónak nincs célja, hanem csak megtörténik. Ha meg akarod érteni a működését, akkor olvass erről szóló tudományos könyveket és ne a szentírással próbáld megérteni.
Tiszta,ápolt puncinak illata van!
Amikor szaga van ott valami nem oké!
"tudtommal hetero vagyok míg a barátnőm teljesen meg nem utáltatja velem a nőket"
Ezzel azt akarod mondani, hogy tudnál vonzódni a saját nemedhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!