Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek a közelmúltban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a közelmúltban történt DúróDórás történet mennyire lehet megrendelésen alapuló vagy inkább az asszonyság ennyire fontosnak érezheti a gyermekek "egészséges" világlátását?

Figyelt kérdés

2023. nov. 20. 07:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Politikus,tehát hiteltelen. Biztos,hogy tudatosan,céllal csinálja amit csinál és,hogy valamilyen érdek áll mögötte.
2023. nov. 20. 07:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is konzervatívnak vallom magam, de nekem is sok amit csinál. Ha tényleg magától ilyen hülye, akkor nagy bajok vannak a fejében.
2023. nov. 20. 07:56
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Ki rendelne meg ilyesmit? Egyszerűen fontosnak tartja, hogy a gyerekeket ne érhesse el az LMBTQP-propaganda, ahogy minden normális ember.
2023. nov. 20. 08:08
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Ha végiggondoljuk, hogy bármit csinál, pont az ellenkezőjét éri el, jogos a kérdés. Először ledarál egy könyvet, amit a kutya sem ismert. Mi lesz a következménye? Felhívja rá a figyelmet, sokkal nagyobb példányszámban kezd fogyni, és még több idegen nyelvre is lefordítják, hogy ott is terjeszthessék. Most a kiállítás. Alig volt látogatása, de a hisztije felhívta rá a figyelmet, és hosszú sorokat eredményezett. Szóval két lehetőség van. Vagy tényleg ilyen mérhetetlenül ostoba, vagy a legsikeresebb lmbtq propagandista.
2023. nov. 20. 09:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezen én is gondoltam már. Szerintem

1. Ha valaki ennyire megszállott esélyes hogy őt vagy a rokonsagabol valakit érint a helyzet. Nem, nem gondolom hogy minden homofób meleg lenne de ha valaki ennyire megszállott és az sem érdekli hogy az ellenkezőjét éri el a hisztieivel akkor ott már van valami. Főleg így hogy olyanokat állítja ami nem igaz és ezt valószínűleg ő is tudja.

2. Lehet az ellenkezőjét éri el mint amit akar de a szélsőséges réteg rájuk figyel és neki ez a célja. Ők bőszen bólogatnak mindenre, az sem érdekli őket hogy PL nem betiltják a könyvet hanem sikerlistás lesz. Van az a réteg aki csak utálkozni, dobálózni akar. Akinek egy öblös buz$zás egész napi orgazmust okoz. Akik keresik az ilyen témájú tartalmakat majd fel vannak háborodva hogy miért kell ezt nekik nézni. Nekik ez pont megfelel.

3. Arra is van esély hogy a Fidesz pénzeli. Hisz kb ugyan azt képviselik csak a mihazánk elvégzi helyettük a piszkos munkát. A gyűlöletpolitika nagyon működik az országban, minden napra kell valaki akit utalni lehet hogy még véletlenül se figyeljünk a valódi problémákra.

2023. nov. 20. 10:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érted, hogy valaki megkérte rá párton kívül? Vagy hogy mennyire őszintén nyilatkozott? Utóbbit csak ő tudja. Előbbire szerintem nem a válasz. Elég érdekes lenne, ha a f. a saját, lojális embere ellen fordulna. Nyilván ők meg tudták, hogy érzékeny pontra céloznak, és teljes mértékben be is jöttek a számításaik.
2023. nov. 20. 11:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a Dórikát. Olyan hülye mint a segg.
2023. nov. 20. 13:57
 8/10 A kérdező kommentje:
#5 Tökéletesen megfogalmaztad, teljes mértékben én is ezt a 3 pontot érzem valahogy :)
2023. nov. 20. 17:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindig kell valami gumi csont a népnek mert legalább elvonja a figyelmet a valóban fontos dolgokról. Kettő a negatív reklám is reklám mert különben azt se tudnák az emberek hogy milyen pártban vannak.
2023. nov. 22. 14:00
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 Te hiszel ebben, hogy gumicsont? Az aki fullba nem foglalkozik a közélettel annak olymindegy aki meg foglalkozik az nem gumicsontokkal hergelődik, hiszen feltehetőleg nem hülye az a réteg.
2023. nov. 23. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!