Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire egészséges szakítás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire egészséges szakítás után az exeddel azért összejárni szexelni, programozni, ha jóban vagytok amúgy?

Figyelt kérdés
Közben azért volt 1-2 hook upom is persze, hogy felejtsem a dolgot.

2023. febr. 28. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom okkal lett az exed, nekem semmiféleképp nem férne bele a szex.
2023. febr. 28. 13:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, mert munka miatt máshova kellett költöznie. De most a hétvégén összefutunk.
2023. febr. 28. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Én minden exemmel kavartam amíg nem volt új kapcsolatom (ha neko volt, az nem izgatott). Sőt volt olyan akivel 2007-ben szakítottam, 10ig összejartuk dugni aztán ő férjhez ment. 2018ban elvált azóta is csomószor dugtunk
2023. febr. 28. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Egy költözés miatt eldobjátok egymást? Életed párját, a társadat, a másik feledet? Na ez az, ami nem normális! Költöznék vele a világ végére is! Egy új helyet megtudok szokni, de a párom hiányát nem.

Kedves meleg barátaim, ezért nem sikerülnek hosszútávon a párkapcsolataink, mert a többségeteknek fogalma sincs, hogy mi is valójában egy kapcsolat, mekkora érték egy társ.

2023. febr. 28. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

"Közben azért volt 1-2 hook upom is persze, hogy felejtsem a dolgot."

"De most a hétvégén összefutunk."

Akkor nem sikerült túl jól az a felejtés.

2023. febr. 28. 15:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól a perctől,hogy szakítás történik,vége minden közös "programnak".

Utcán ha elmegyek mellette,köszönök és ennyi. A szép emlékek attól megmaradnak,de másnak semmi értelme.

2023. márc. 2. 06:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Mi most pénteken talizunk egy vacsira. Aztán meglátjuk mi lesz. Mindketten szinglik vagyunk továbbra is.
2023. márc. 2. 06:40
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
Felmelegítve csak a töltött káposzta jó.
2023. márc. 2. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!