Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az egészséges várakozás a szexig az első randi után ha komolyan szeretnétek venni a másikat?
Szerintem egy pasinak meg kelljen küzdeni azért hogy a nő bugyija lecsusszon, gondolok itt arra hogyha az első randin kapható 1 nő akkor hagyjuk kategória mert akkor ha valamit nem kap meg simán odébb áll...
20/N
Szerintem ez a sztereotípia borzasztó, egy nőnek is vannak szükségletei, és vágyai, ha van egy erős vonzalom a két fél között, akkor simán megtörténhet bármi, az a pasi hülyesége ha emiatt ott hagy egy nőt, nekem ez a véleményem. Ennyi erővel csak szűz lánnyal ismerkedjen, de a 21. században élünk könyörgöm...
Mellesleg azért kérdeztem, mert nekem még nem volt sajnos igazi érzelmekkel fűtött kapcsolatom, és szeretném megadni a lehetőségét, hogy valakivel kialakuljon valami komoly, és ezt nem szexxel, és nemi vágyakkal akarom elhomályosítani, mert ezek képesek hamis érzelmeket megindítani az emberben.
De mindegy, igazatok van, nem kell túlgondolni, amíg lehet húzom ha bírom, csak hogy megismerjem a másikat, aztán ahogy alakul majd + megbeszélem a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!