22 év alatti lányok: Ti majd kisfiút vagy kislányt szeretnétek majd inkább (tudom, hogy az a lényeg, hogy egészséges legyen, de ha választhatnál), és miért? Kort is írjatok kérlek.
Tiniként mindenáron kislányt akartam persze nem volt benne az 5 éves tervben de arról álmodtam egyszer lesz egy szép kislányom akit lehet szép rózsaszín ruhákba öltöztetni és fonni a haját, együtt szaggatni a fánkot, nagyobb korában majd együtt jarni a boltokat stb.. Hát ezért. :D
Most 25 évesen már mindegy csak egészséges legyen. Persze most ott tartok hogy úton a baba, azért ez már más mint a jövőről álmodozni.
Én 19 évesen szültem. Végig kislányt akartam, az is lett.
A másodiknál fiúnak éreztem, de kislány lett.
Csak most jönne be az egészséges rész is, és akkor minden jó lenne :(
22 évesen (és az azt megelőző években, tudomásom szerint 3 éves korom óta) lányt akartam, mert azoknak lehet csinos ruhácskákat vásárolni, és olyan cukik mikor babáznak, meg lehet velük mindenféle csajos dolgot csinálni.
23 évesen estem teherbe, akkor úgy voltam vele, hogy mindegy, hogy mi lesz, de megérzésem azt súgta fiú lesz, és így is lett. Le nem cserélnél, sőt, most, hogy próbálkozunk a kistesóval a férjem nagyon lányt akar, én meg abban reménykedem, hogy NEM lány lesz :)
27N
Mindig is fiút szerettem volna. Az oka egyszerű: alapvetően az érdeklődési köröm is fiúsabb :D Imádom a konzol és pc-s játékokat meg a sportokat. Úgy érzem, hogy sokkal jobban kijönnék egy fiúval, mint egy lánnyal.
22/N
kislányt szerettem volna,az is lett :-) de nagyon örültem volna a fiúnak is azért,azt is eltudok magamnak képzelni :-)
22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!